Cristiano BergodiGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi îl ironizează pe Gigi Becali și spune că Rapidul se va lupta pentru primele trei locuri: „Gigi Becali ne distrează! E amuzant”

Cristiano Bergodi, antrenorul italian al echipei Rapid București, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu FC U Craiova și a făcut referire la declarațiile lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

„Avem un meci foarte important, cu FC U Craiova 1948. Ne dorim să câştigăm, mai ales că am câştigat primul meci în Giuleşti. Băieţii au un moral bun. Ştim că FC U Craiova 1948 a fost o bestie neagră pentru Rapid, nu am mai câştigat cu ei de mult timp.

Presiune e întotdeauna. Şi acest meci dacă nu-l vom câştiga, vor fi probleme. Trebuie să facem faţă.

Lotul Rapidului este pentru primele trei locuri. Ne putem îndeplini acest obiectiv, pentru titlu, este greu în acest an. Dar putem lupta. Cel mai bun lot cred că îl are FCSB, după ce i-au luat pe Djokovic şi Chiricheş.

Dar se poate întâmpla orice, şi CFR Cluj îmi place, la fel Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă şi noi nu suntem înafara ei.

Un club de tradiţie ca al Rapidului a revenit. În fiecare an am făcut un pas înainte, şi ne pregătim, nu pentru Liga Campionilor, cum spune Gigi Becali, ci pentru primele trei locuri.

Îmi place când spune «Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League». Glume, ne distrează. Rapid se pregăteşte să ajungă sus, suntem un club de tradiţie”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. bergodel ai prins glas ?
  Mai lasa vorbaria…si sa vedem rezultate.
  Esti departe de tot ce zici.

  Te a luat ameteala dupa meciul cu marinarii…si nu mai vorbesti ce trebuie.

  PS
  bergodelu’, ai uitat min 17 cand la 0 0 te-a scos Moldo la cele 2 suturi consecutive ale marinarilor, singuri cu Moldo ?
  La 0 1, alta era istoria, si tu bergodel nu mai cotcodaceai acum.

  Bate pe mititei, pe caței, pe otelari si pe cfr-eii celuilalt macaronar, ….si apoi sa incepi sa vorbesti.
  Asa ca ciocu mic, deocamdata…

 2. A fost tare aia cu pariul de saracie (raportat la un mare patron) de 20 000! Ca sa castige 100 000, adica maruntis pt un om cu bani adevarati. Cum se impaca credinta cu pariurile? Ce poti sa-i ceri? 65 de ani, mai o nunta, un botez, mai un pic si cu FCSB (se agita mult cu asta ca sa nu uite lumea de el) ca oricum, inafara de stana si FCSB nu prea mai stie multe. Totusi Gigi Becali macar isi ajuta semenii, lucru mai mult decat onorabil si asta ii sterge toate pacatele.

 3. Ăsta este rolul circarului puşcăriaş pentru mass-media din România…să râdem de el când aberează la greu, când se comportă ca un cimpanzeu frustrat, un rupt-în-cur care îşi dă cu părerea din limuzina lui dar care îi sare brânza din gură, un imbecil şi jumătate la 4 ace, un ipocrit şi trei sferturi care jigneşte, atacă, ironizează, duşmăneşte dar care stă cu dumnezeu în gură mai tot timpul…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.