Rapid

Daniel Niculae a vorbit despre debutul lui Albion Rrahmani la Rapid: „Nu este o situație ciudată!”

Daniel Niculae a anunțat Rrahmani ar trebui să poată juca pentru Rapid înainte de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale, fiind, astfel, o posibilitate ca el să debuteze chiar în derby-ul cu Dinamo.

„E un jucător pe care l-am urmărit foarte mult timp, marcator pursânge, e complementar cu Marko. Lui Dugandzic îi place mai mult pivot, în schimb el încearcă să se demarce foarte bine, vine la primit, pleacă în profunzime, simte spațiile. Pot juca și împreună, fiind complementari. E un jucător care va marca foarte, foarte multe goluri pentru Rapid.

Așteptăm să iasă actele, după cu siguranță îl veți vedea pe foaia de joc la primul meci. Nu este o situație ciudată. Știam de la bun început că o să dureze până îi vor ieși toate cele necesare, dar știi cum sunt negocierile. Dacă s-ar fi putut să îi am pe toți la primul antrenament înainte de perioada de pregătire, ar fi fost ideal. Dar, sunt negocieri, sunt jucători care poate își doresc să meargă în altă parte, unii nu sunt lăsați să plece de echipe. Sunt negocieri pentru contract, pentru acordul de transfer… Sunt diferite părți care pot interveni și influența pozitiv sau mai puțin pozitiv transferul unui jucător.

După pauza naționalelor va fi pe teren. Eu zic că da, mi-aș dori chiar și înainte la derby-ul cu Dinamo. Ar fi extraordinar, dar să fim realiști. Sunt date confidențiale, nu putem verifica”, a declarat Daniel Niculae, la EXCLUSIV RAPID o nouă emisiune moderată de Ovidiu Ionescu pe prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. marele filozof niculaele, lelele de capul lui, ne zice:
  Așteptăm să iasă actele, după cu siguranță îl veți vedea pe foaia de joc la primul meci.
  Știam de la bun început că o să dureze până îi vor ieși toate cele necesare, dar știi cum sunt negocierile.

  Pai ce mare lucru ne spui niculaelele ?
  Nu e clar ca daca are actele poate sa intre sa joave ?
  Bati campii….bla blauri…nimic concret, mare managerul lui peste prajit.
  Zi CLAR cand intra in teren, ca ne apuca Revelionul ?

  PS
  Astept o faza simpla ca asta:
  Moldovan la Borza, Borza la Rrahmami…si gol RAPID.
  Sah mat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.