Cristiano BergodiHoratiu MoldovanRapidȘtiri Rapid București

Un fost international român care a jucat la Rapid spune că giuleștenii nu au șanse la titlu: „E tipic pentru Rapid”

Fostul atacant de la Rapid, Viorel Moldovan, nu le dă mari șanse la titlu giuleștenilor în acest sezon.

Rapid a început foarte prost acest sezon. După primele cinci jocuri, avea cinci puncte. A reuşit apoi să facă opt puncte, era capital să câştige contra Farului. Era un moment tensionat acolo. Mai mult de o săptămâna s-au vehiculat fel şi fel de lucruri.

Tensiunea este mare la Rapid. Ai anunţat că vrei să câştigi campionatul, automat ştiam că va fi complicat pentru ei. Nu pot să zic că jocul a fost «uau» sau că Rapid a convins contra Farului, dar ţinând cont de situaţia asta, erau importante punctele.

Nu e uşor nici pentru Bergodi, pentru că a preluat o echipă structurată de Adi Mutu. Au făcut transferuri, au adus jucători interesanţi, dar nu îmi dau seama ce vor, de fapt. Să câştige titlul sau să construiască o echipă care peste un an, doi, să se bată la câştigarea campionatului?

Nici eu nu văd Rapidul să se bată cu acest lot la titlu. Sunt şi aceste fluctuaţii… Poate vor lega câteva victorii, iar apoi o să vină o curbă descendentă. Este tipic pentru Rapid”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

  1. Da, nu l-au injurat, pe asta doar il cearta, te poti uita mai jos! Lasa ca i-au injurat pe rica raducanu, nichi dumitriu, ganea cand au zis acelasi lucru!

  2. Ati aparut sa il injurati si pe asta, molfaitorilor! 😂 il certati ca zice ca nu avem lot de titlu, voi credeti ca avem si noua ne da cu terenul in cap voluntariul, mergeti ma slugilor la somn 😂

  3. P.S.2 Germania lui Beckembauer si Gerd Muller, etc, Franta lui Platini, Zidane, etc, Brazilia lui Pele, Roberto Carlos,etc, Italia lui Mancini,Maldini,etc,, Olanda lui Cruyff, Rijkaard, Gulit, Van Basten etc, Argentina lui Maradona, s-ar distra cu orccare nationala de elita actuala. Cu sistemele lor de joc asa zis ‘invechite’ .

  4. P.S. Pressingul ( ca si iesirea din aparare cu 15 mii de pase la marginea careului propriu) sunt gaselnite pentru a mari atractivitatea fotbalului (devenit spectacol, ca orice emisiune de entertrainment) ca dinamica pentru „incantarea” publicului. Sa vezi ce le-ar fi pasat lui Hagi,Sabau,Lupu sau acum lui Budescu de pressing. Sau unor fundasi potenti, gen Bumbescu, Belodedici, Iovan, Lupescu, Dan Coe, etc. Cu atacanti gen Lacatus, Camataru. Esentiala este calitatea jucatorilor. Jocul, ideea de joc o faci in functie de ce jucatori ai si de tipul adversarului intalnit.

  5. Nu ma gandeam la coordonator ca acum 140 de ani, ma gandeam la un jucator cerebral, care sa stea pe picioare, bun suteor,sa aiba viziune a jocului. Cam ce face Budescu la Faru acum. Vezi reusitele din cupele europene. Era bine sa- l fi luat. Faci faza de atac cu ce ai, ca antrenor. Unde nu avem noi un tandem gen Hagi-Dorinel Munteanu, Bergodi a jucat cu Borja Vale-Emmers . De data asta i-a iesit, cu Faru, destul de apatica. Tipul de jucator la care ma refer (coordonator) este Sabau,Lupu, Maldaraseanu sau Razvan Marin, .Un jucator matur,care sa stie fotbal,. Cred ca asta face diferenta, daca vrei sa te bati la titlu. Si neaparat un fundas central cu talie ,de forta, matur (pana in 30 de ani) Orice centrare aeriana in careul nostru e cancerigena, stam cu morcovul… sti unde. Si bineinteles, o extrema ca valoare peste Petrila si Funsho. Erau buni Dragus, Yuri, Marius Marin. Nu s-a putut. Sunt sigur ca Sucu si Angelescu v-or rezolva problema asta, e timp. La sfarsitul turului or sa vada ce este necesar( sau mai devreme).

  6. Cetățene, nu prea mai vezi azi “coordonatori“ clasici. Sunt prea ușor de blocat prin presing.
    Există jucători de creativitate ca De Bruyne, dar în rest toată echipa trebuie să participe inteligent la construcție. Azi inteligența fotbalistică e distribuită, nu concentrată ca acum 50 de ani. Deseori cei mai activi dispeceri sunt fundașii centrali.

  7. Nici vorba de lot de titlu. E vizibil ca nu exista un coordonator de joc (Boja Vale face si el ce poate, Carjan crud, Ionita fara forta, lent, Papeu pripit), Un fundas central cu talie puternic, peste 26 ani (pana revine Ignat) pentru jocul aerian din careul nostru, (orice minge centrata in careul nostru e pericol, niciunul dintre fundasii nostri centrali nu are talie, sa se poata bate la cap, noroc cu Albu ca-i mai ajuta,, si o extrema bataioasa, de patrundere, peste Petrila si Funsho (singurele extreme reale pe care le avem- poate Rrahmani s-ar putea incadra, dar nu stim nimic despre el) .Sa vedem cum aratam ca joc si pozitie la sfarsitul turului. Sunt sigur ca Sucu si Angelescu v-or aduce piesele lipsa. au vrut dar i-am pierdut( ciudat,vezi impresarii) pe Dragus si Yuri, exact doua din piesele necesare.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.