Gândurile lui LeasăRapid

OPINIE Leasă Dragoș | Rapidul e pe mâini bune. Trebuie să avem răbdare

Am simtit nevoia să-mi spun părerea despre situația actuală a clubului și a ieșit clipul video pe care vă invit să îl urmăriți mai jos, după care să lăsați un comentariu cu opinia voastră, fie aici, fie pe canalul meu de YT.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Va salut,
  Revin cu întrebarea: de unde și cum pot cumpăra un hanorac al Rapidului ?
  Pot fi contactat la tel : 0736/351.834 !
  Rog răspuns și seriozitate !

 2. Total de acord cu Cetățeanu’ !
  NUMAI NOI (RAPIDISTII) NE PUTEM FACE RĂU !
  TREBUIE SĂ AVEM RĂBDARE!
  NU SE POATE FACE TOTUL PESTE NOAPTE!
  AVEM DUȘMANI ȘI-N AFARĂ, SĂ NU UITĂM DEVIZA NOASTRĂ: „SINGURI ÎMPOTRIVA TUTUROR”!
  O echipă cu aspirații la podiumul campionatului și la competiții europene se formează în câțiva ani buni!
  Să facem liniște și să avem răbdare, altfel ne vom întoarce înapoi în purgatoriu…
  FORȚA RAPID !!!

 3. P.S. Atentie la impresari. L-am vrut pe Dragus (24 ani, 1,84, forta) ne-am ales cu Petrila (22 ani, de perspectiva), l-am vrut pe Yuri (plecat ciudat cu Mutu la Neftci unde se dorea (cine intermedia?) sa ajunga si Dugandzici) ne-am ales cu Cristea, l-am vrut pe Marius Marin ,folosit la nationala, ne-am ales cu Micovschi, Borja Vale. Sosiri mai de D-ne ajuta Oaida, Braun, Rrahmani (inca fara drept de joc), Carjan,El Sawy (o mai fi la noi?) jucatori de perspectiva. Una peste alta sosiri care nu intaresc echipa cine stie ce. Mai mult, sper sa nu se perfecteze transferurile vehiculate prin presa: Moldovan inlocuit cu Siriu (38 ani), Albu la Hapoel, Dugandzici la Neftci. Lot inca mediocru, neomogen, de locurile 6-9.

 4. Poate că acum trecem printr-o perioada oribilă, dar eu aș vrea să mulțumesc tuturor, de la Niculae, Voicu și Pancu până la Miță, Mutu, Șucu și toți ceilalți, pentru că pe munca lor a ajuns Rapidul în poziția în care fanii să fie dezamăgiți de un început slab. Adică mulțumesc că suntem aici și că, deși suntem în faza agoniei, mereu putem spera la momente de extaz. Asta nu înseamnă că Rapidul merge bine în secunda asta, dar traiectoria generală a ultimilor ani a fost una nesperat de bună, iar oamenii care l-au adus aici nu că nu trebuie contestați, doamne ferește, când greșesc. Ce vreau să zic e că merită măcar să nu fie înjurați grosolănește oamenii fără de care, de bine, de rău, clubul nu exista. Hai să ne redresăm, că nu e imposibil, și poate în câțiva ani vom fi și uitat aceste câteva meciuri teribile.

 5. Istoria este ciclica. Am asistat la ridicarea Rapidului (titlu din 67′) coborarea Rapidului (cand ne-au ologit militia si armata) ridicarea ,poate nesperata din perioada Copos, urmata de coborarea abrupta ( datorata blaturilor si smenurilor instalate in fotbalul romanesc) cand ma rugam macar sa mai existam, macar in C,In B ( nici nu visam prima divizie, ce sa mai vorbim de play off) si asist la acesta perioada inceputa de Cristache (resoect, ne-a tinut dupa puterile lui, existam) continuata de Angelescu (ne-a dat legitimitate,ne-a promovat) si acum Sucu. Muscat din toate partile. Tinta tuturor banii lui. Protapirea in posturi pentru sinecuri la Rapid. Impresari, analisti, guristi,sfatuitori la misto, datatori cu parerea. Sucu e alt aluat ,duce la tavaleala. Dar si cel mai tare om nu poate duce singur o lupta, si cine sa-l ajute decat (inafara de prietenii lui grei, cu bani, fonduri mari de investitii) astia care suntem cu adevarat rapidisti, cu sufletu, nu declarativ la so. Nu o sa faca mare performanta poate nici anul acesta. Daca jucam in cupele europene e bine. Dar sigur Rapid in 2 ani v-a fi o forta . Timpul le rezolva pe toate. Proiectul propus de Sucu este ,in acest moment singurul viabil si singurul pe care il avem. Sa nu-i dam cu piciorul.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.