Dan ȘucuDaniel NiculaeRapid

Mircea Geoană a fost oaspetele lui Dan Șucu și Daniel Niculae. Ce au vizitat împreună

Rapidiștii nu trec prin cel mai bun moment în campionat, acolo unde au înregistrat două înfrângeri consecutive în ultimele etape. Cu toate astea, conducerea și-a arătat încrederea atât în antrenor cât și în proiect. Dan Șucu a avut un „oaspete” important sâmbătă seară la bazele de antrenament ale Rapidului.

Mircea Geoană, în vizită la Rapid

Secretarul General Adjunct de la NATO, Mircea Geoană, a mers alături de Dan Șucu și președintele Daniel Niculae pentru a vizita bazele de antrenament ale Rapidului. Pe contul oficial al giuleștenilor au apărut și câteva fotografii.

„MIRCEA GEOANĂ, OASPETELE NOSTRU

Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, dar mai ales un mare iubitor al Rapidului, a fost în vizită la Bazele Constructorul și Coresi Mobexpert.

Acesta a fost oaspetele lui Dan Șucu și Daniel Niculae la două dintre cele mai moderne baze din țară”, se arată în postarea făcută pe pagina oficială a Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. S-au gasit slugile lui niculae sa le gaseasca motive javrelor, cum ca au castigat cu noroc! Ba, aia sunt in groapa, datorii peste datorii si nu au adus nimic pe bani! Iata ca au batut echipele alea de rahat cu care noi ne-am incurcat! Lasati circul si vrajeala, suntem in spatele lor si jucam un mare cacat, spre deosebire de ei care practica un joc placut ochiului! Nu ne spuneti ca si acolo e vina lui sumudica, iancu, rica raducanu, ganea, va vad capabili sa gasiti orice scuza ca sa il aparati pe gluma de presedinte pe care il avem! Rapanosi vasali

  2. Antrenorul lui Dinamo are noroc cu carul. Cu Botosani si Voluntari a obtinut 6 puncte ( in loc de 2) iar noi unul. Dar trebuie precizat ca in meciul cu Botosani golul lui Dinamo a fost de fapt un autogol al portarului iar la Voluntariul a irosit un penalty, islandezul lor trimitand mingea pe linga poarta. La polul opus se afla Bergodi. Toate cele 6 goluri incasate de Rapid sunt exclusiv din vina jucatorilor nostri. Dar norocul si ghinionul fac parte din viata. In opinia mea Ovidiu Burca are, deocamdata, cam aceleasi performante ca Mihai Iosif.

  3. Ovi bate cu 3-2 la Voluntari, unde Rapidul lui Nico n-a mișcat. Hm…

  4. Roadele acestei vizite le vom vedea mai TÂRZIU. Deocamdată suntem cu două puncte mai prejos de formația lui BURCĂ. Incredibil,dar adevărat. Cine credea?,că după 6 etape să fim cățeluși pe lângă dulăi. Poate băieții vor avea sânge în instalație și-l vor îngenunchea pe REGE. Să sperăm că vom începe să jucăm și noi fotbal.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.