Gigi BecaliRapid

Gigi Becali a jucat la pariuri și o spune cu nonșalanță: „Ce?! N-am voie să mă distrez?”

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că a pariat pe confruntarea din Danemarca, în momentul în care vicecampioana României avea cotă 5 la calificare.

Suma investită și pierdută de omul numărul 1 de la FCSB este de 20.000 de euro. Gigi Becali a pus pariul în prima repriză, la scorul de 0-0.

„Am pierdut 20.000 de euro, am pus un pariu. Am vorbit cu cineva și a zis că e cotă 7. Cică dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună 50.000 de la el. Paria pentru mine. Ne cunoaștem. Mi-a zis că nu poate 50.000, că se poate maxim 20.000. Am pus 20.000 că ne calificăm. Nu am pariat eu. Nu ai voie să pariezi în România, când consideri că se fac aranjamente.

Dar dacă pariezi pe meciuri europene, nu se pune. Ce, puteam să fac aranjament ca să câștig? Nu am voie să pariez? Nu e moral să pun pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, artunci nu e bine. Dar dacă pariez că bat, nu am treabă. Ce, eu nu am voie să mă distrez?

Orice om are dreptul să se distreze. E un joc ăsta. Nu e o chestiune de patimă, să pun 700.000, 1 milion. Dacă fac o obișnuință, da, dar așa, 20.000 e puțin. Apoi scăzuse cota când am pus eu, era 5. Am pus după ce am avut noi ocaziile prin Coman”, a declarat Gigi Becali, la Prosport Live.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nea Gigi, ca sa ne mai distram si noi, mai tii minte de un alt fel de ”pariu” pe care l-ai facut cu cativa ani in urma cand spuneai ca iti vei taia capul daca echipa ta nu va trece de una portugheza? Desi ai pierdut, nu te-ai tinut de cuvant in ciuda indemnului de pe un banner al suporterilor portughezi pe care scria: CUT OFF YOUR HEAD, IDIOT!

  2. Ce este de retinut din aceasta stire? Un singur fapt esential: saracia patronilor,investitorilor din fotbalul romanesc. Sa joci 20 000 (trei lulele doua surcele) sa castigi 100 000 ?! Si asta o face poate cel mai bogat investitor de la noi. Si se si mandreste! Nu mai vorbesc cat de crestinesc este (fariseismul este arhicunoscut) dar chiar asa de jos am ajuns? Credeti ca patronii din fotbal (nu vorbesc de Real, Barcelona, Milan, de cei mari ci de aia mai de teapa noastra Bate Borisov,( cu patronul proprietar al multor mine de argint,investitii) Serif Tiraspol, etc joaca 20 000 la pariuri? Suntem de ras! Si de plans.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.