Gica HagiRapid

Bocciu, mesaj ferm pentru conducere: „Nu suntem c**ce sa fim scoși la produs!”

Bocciu a discutat despre posibilitatea ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe Arena Națională și a transmis un mesaj categoric, susținând că nu ia în calcul o altă alternativă decât stadionul din Giulești.

Sută la sută trebuie să se joace în Giulești meciul dintre Rapid si FCSB, pentru că acolo e casa noastră și este presiunea pe adversar și avem o șansă în plus să putem să câștigăm această luptă. Conducătorii clubului s-au gândit că ar avea încasări mai mari pe Arena Națională, păi, sigur că da, anumite persoane se gândesc la câștiguri mai mari, dar nici noi nu suntem c***e să fim scoși la produs.

Noi suntem galeria Rapidului, suntem niște oameni maturi, echilibrați, care băgăm mâna în buzunar și ne plătim unele dintre cele mai scumpe bilete din România, mergem peste tot pe banii noștri, plătim bilete peste tot în țară, nu suntem o galerie întreținută”, a spus Liviu Ungurean, conform ProSport.ro.

În cadrul aceleiași intervenții, Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei giuleștene, a reacționat după bannerul jignitor afișat de suporterii de la tribuna a doua la adresa lui Gheorghe Hagi în timpul meciului Rapid – Farul, scor 1-1.

Bocciu s-a declarat împotriva bannerului respectiv și susține că jignirea i-a fost adresată chiar și lui, întrucât poartă numele de Gheorghe în buletin. Liderul galeriei Rapidului susține că mesajul este unul care depășește limitele bunului simț și s-a delimitat de acest demers care nu face cinste giuleștenilor.

„Prin acel banner, vreau să spun că am fost jignit și eu, pentru că și eu port numele de Gheorghe și în istoria noastră, a Rapidului, avem foarte mulți oameni care au reprezentat Rapidul cu mândrie și care poartă acest nume.

Este un nume sfânt pe care în religia noastră, ortodoxă, îl poartă doar oamenii puternici. Nu vreau să comentez mai mult, este adevărat, s-a afișat un astfel de mesaj, dar nu știu ce să spun.

Nu știu cum au putut să intre cu el, acolo, în zona tribunei a doua, pentru că acolo stau generațiile noastre mai în vârstă, monștrii sacri ai tribunei giuleștene și nu este ok și nu face cinste galeriei Rapidului acel mesaj”, a spus Liviu Ungurean, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. „Pentru ca Iulian Stanciu de la Emag e din Ploiesti, iar daca o sa vrea sa bage bani in fotbal se duce la Petrolul, iar fratii Paval sunt prea puternici ca sa intre in asociere si daca se decid sa intre in fotbal o vor face independent”. Acestea sunt cuvintele lui Dan Sucu.

 2. Daca suntem un club important nu trebuie sa ne temem sa jucam pe Arena Nationala. Si nici incasarile din bilete nu sunt de lepadat. La un meci cu FCSB ar veni mai multi rapidisti si din afara Bucurestiului. Conducerea (si nu galeria) va chibzui si va lua hotararea care i se va parea cea mai potrivita. HAI RAPID!

 3. Rapid nu trebuie să fie o echipă de ghetou cu câteva mii de boccii în tribune. O echipă mare are și un public mare. Bocciii ar vrea o echipă mică numai pentru ei plus două meciuri pe an cu FC Gigi. La doar atât îi duce mintea lor de cioară.
  Ca să fie mare Rapidul trebuie să strângă cât mai mulți oameni în jurul său, așa cum era pe vremuri, acum 50-60 de ani. Îi poate strânge pe un mare stadion, nu pe o arenă de orășel englezesc cu echipă în liga a treia. Dacă guvernul a construit un Giulești miniatural nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm cu un loc în pluton.

 4. Ar fi cea mai pare prostie sa jucam meciul cu fcsb pe terenul lor că să obțină clubul banii pe 15-20 de mii de bilete in plus. Asta in timp ce domnul Șucu ne asigură că banii nu sunt o problemă la Rapid.

 5. De ce Dl Sucu respinge din start că eMag și Dedeman sa fie cooptați că acționari ?

 6. Așa o fi să se joace în Giulești,toși rapidiștii vor,dar de ce ați tăcut când s-a construit stadionul,când numărul de locuri anunțat era mai mic decât avea cel vechi ? Când tribuna a II a unde stau monștri sacri a fost ciopârțită.Ciudat,foarte ciudat.

 7. Huș, cioară, întreprinderea Rapid nu-i a ta! Patronii știu ei ce fac. Arena Națională e singurul stadion demn de asemenea meciuri.
  De ce n-ai căscat ciocul când guvernul s-a apucat să construiască un mini-Giulești? Atunci trebuia să arăți ce mare o ai, bă, minoritare. Dacă stadionul avea 30.000+ de locuri, azi n-ar mai fi nicio problemă.
  Acum e prea târziu, guvernul a spart 100 de milioane ca să reconstruiască fără rost stadionul bun din Ghencea. Și urmeaza Dinamo…

 8. Are perfectă dreptate! Încep să mă gândesc la ce a spus Iancu, acești conducători gândesc corporatist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.