Gica HagiGică PopescuRapid

Gică Popescu despre rapidisti: „Un public extraordinar! E un stadion cu o energie incredibilă”

Partida dintre Rapid București și Farul Constanța s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a doua a play-off-ului din Superliga, pe stadionul din Giulești, și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Bamgboye, în minutul 55, respectiv Nedelcu, în minutul 76, scrie prosport.ro.

Gică Popescu: „E un stadion cu o energie incredibilă!”

După această partidă, Gică Popescu s-a arătat impresionat de atmosfera din Giulești. Totodată, președintele constănțenilor a dat de înțeles că trupa lui Gheorghe Hagi ar fi meritat, prin prisma jocului prestat, să plece acasă cu toate cele trei puncte în urma întâlnirii din Capitală.

„Putea Farul să câștige meciul cu Rapid? Eu cred că răspunsul vi l-a dat jocul în sine, pentru că am făcut cred că unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon în deplasare, am avut nu mai puțin de opt ocazii, față de cele două ale Rapidului. 

Eu, din acest meci, am rămas nu neapărat cu rezultatul, ci cu grandoarea evenimentului, un public extraordinar, un stadion cu o energie incredibilă, două echipe care au jucat pentru a câștiga și nu s-au apărat în nicio clipă, doi antrenori cărora le place să câștige, un joc ofensiv pentru ambele echipe, deci dacă ar trebui să ne luăm după numărul ocaziilor, bineînțeles că am putea spune că am pierdut două puncte, dar au fost anumite momente în timpul jocului când Rapid putea să deschidă scorul, după aceaa, la 1-0, au avut o ocazie pentru a duce rezultatul la 2-0.

Noi am avut acele zece minute în care am avut două bare și alte ocazii și eu cred că depinde din ce perspectivă privești acest joc. Eu, personal, cred că am pierdut două puncte datorită numărul de ocazii mai mare decât Rapidul”, a spus Gică Popescu conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.