Rapid

Bocciu reacționează după bannerul ofensator afișat de fanii de la T2 la adresa lui Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu: „Am fost jignit și eu! Este un nume sfânt”

Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei giuleștene, a reacționat după bannerul jignitor afișat de suporterii de la tribuna a doua la adresa lui Gheorghe Hagi în timpul meciului Rapid – Farul, scor 1-1.

Bocciu s-a declarat împotriva bannerului respectiv și susține că jignirea i-a fost adresată chiar și lui, întrucât poartă numele de Gheorghe în buletin. Liderul galeriei Rapidului susține că mesajul este unul care depășește limitele bunului simț și s-a delimitat de acest demers care nu face cinste giuleștenilor.

„Prin acel banner, vreau să spun că am fost jignit și eu, pentru că și eu port numele de Gheorghe și în istoria noastră, a Rapidului, avem foarte mulți oameni care au reprezentat Rapidul cu mândrie și care poartă acest nume.

Este un nume sfânt pe care în religia noastră, ortodoxă, îl poartă doar oamenii puternici. Nu vreau să comentez mai mult, este adevărat, s-a afișat un astfel de mesaj, dar nu știu ce să spun.

Nu știu cum au putut să intre cu el, acolo, în zona tribunei a doua, pentru că acolo stau generațiile noastre mai în vârstă, monștrii sacri ai tribunei giuleștene și nu este ok și nu face cinste galeriei Rapidului acel mesaj”, a spus Liviu Ungurean, conform prosport.ro.

În cadrul aceleiași intervenții, Bocciu a discutat despre posibilitatea ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace pe Arena Națională și a transmis un mesaj categoric, susținând că nu ia în calcul o altă alternativă decât stadionul din Giulești.

Sută la sută trebuie să se joace în Giulești meciul dintre Rapid si FCSB, pentru că acolo e casa noastră și este presiunea pe adversar și avem o șansă în plus să putem să câștigăm această luptă. Conducătorii clubului s-au gândit că ar avea încasări mai mari pe Arena Națională, păi, sigur că da, anumite persoane se gândesc la câștiguri mai mari, dar nici noi nu suntem c***e să fim scoși la produs.

Noi suntem galeria Rapidului, suntem niște oameni maturi, echilibrați, care băgăm mâna în buzunar și ne plătim unele dintre cele mai scumpe bilete din România, mergem peste tot pe banii noștri, plătim bilete peste tot în țară, nu suntem o galerie întreținută”, a spus Liviu Ungurean, conform sursei citate.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Pana nu se vor face câte-va modificări cu Fotbaliști de valoare RAPIDUL, NU va ajunge CHAMPIOANA.. Dar mai este o problema F. R. F. să-și facă curat în OGRADA ALBITRILOR… 🙋‍♂️

  2. Inainte sa faca Bocciu aceste declaratii, a aparut un articol pe acest site care este identic cu vorbele lui. Cred ca nu exista o confirmare mai clara a faptului ca acel articol a fost scris la comanda lui. Oare cand se vor prinde cei din presa ca Gigi Corsicanu este in continuare cel care ia deciziile iar Bocciu doar da declaratii si comanda articole pe site-uri obscure pretinzand ca este liderul galeriei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.