Alte sporturi

Rapid plătește, după ce suporterii au înjurat-o pe Cristina Neagu! Ce sancțiune a dictat Comisia de Disciplină

CS Rapid a fost amendată de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal, după ce suporterii giuleșteni au înjurat-o pe Cristina Neagu în meciul cu CSM București.

Comisia de Disciplină a amendat-o cu 8 mii de lei pe CS Rapid în urma scandărilor injurioase ale suporterilor la adresa Cristinei Neagu, la partida din Cupa României, disputată pe data de 20 februarie 2023 împotriva lui CSM București. „Giuleștenii” vor fi nevoiți să achite suma până la data de 30 martie 2023.

„În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României „Râureni” – feminin, dintre CSM BUCUREȘTI  și CS RAPID BUCUREȘTI, din data de 20.02.2023, de la București, Comisia stabilește: – sancționarea clubului CS RAPID BUCUREȘTI cu penalitate de 8000 (opt mii) lei, conform  art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din  REGULAMENTUL DISCIPLINAR al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii”, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Handbal.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. ma intreb si eu, dar javrele din groapa bolnave de jigodie care la ultimul lor meci de handbal din liga campionilor au strigat „m *ie la tigani” de ce n-au fost amndate?, atata vreau sa stiu.

  2. Eu sunt curios dacă era înjurată o altă jucătoare mai necunoscută, o rezervă, era aceeaşi amendă sau era ceva gen 1000 de lei? Dacă era o jucătoare de culoare atunci amenda era tot 8000 de lei sau era mai mare şi aveai scandal încă o lună în plus? Văd că la fotbal, baschet, volei nu se dau amenzi… La meciul de handbal Dinamo-GOG, după ce a fost aplaudată cucoana Neagu, s-a strigat în sală „La ţigani, m*ie la ţigani”…presupun că acolo nici nu este vorba de vreo atenţionare verbală sau în scris măcar. Deci se dau amenzi, doar la anumite galerii, la anumite sporturi, la anumite injurii adresate la anumite persoane….😵 „MI SE PARE CORECT ŞI NORMAL” …🤫🤐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.