Alte sporturi

Bogdan Vasiliu, propunere pentru FRH: „E cel mai bine așa!”

Giuleștenii au de gând să propună FR de Handbal ca viitoarele partide dintre Rapid și CSM să se dispute fără suporterii echipei din deplasare.

“Noi vom propune ca cei de la CSM București să nu vină în Giulești și noi să nu mergem în Sala Polivalentă. Este ceva de genul PSV cu Ajax, ceva de genul.

Dacă nu suntem bine primiți și întotdeauna deranjăm în Sala Polivalentă, mai bine nu mai mergem, nu este posibil ca noi să primim invitații din cele mai proaste loje, pe când ei au primit cele mai bune locuri.

Nu mai contează, pentru mine subiectul este închis.

Este un derby precum era înainte Steaua – Dinamo și asta dă culoare handbalului feminin și Rapidul a făcut să se vorbească atât de mult despre handbal și de aceea nu am înțeles niciodată de ce s-au comportat cu noi și cu galeria Rapidului mai altfel

Campionatul e principalul obiectiv și să vedem dacă ajungem în Final Four în Liga Campionilor.“, a spus Bogdan Vasiliu la Radio Sport Total FM.

Foto: GSP.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Bogdan Vasiliu e cârcotaș, dacă a fost îndepărtat de la CSM, vorbește de rău clubul de unde a mâncat o pâine dospita bine, când nu e caracter, nu ai ce face!

  2. Nu ai dreptate domnule Bogdan Vasilui. Cel mai bine e ca viitoarele intalniri sa se desfasoare in conditii normale, fara sicane, asa cum au facut organizatorii de la CSM si cu o comportare decenta a spectatorilor indiferent ce echipa sustin. Pentru abateri grave de comportament exista si solutia evacuarii din sala a celor in culpa. Dar sunt convins ca accidentul rusinos de la ultimul meci nu se va mai repeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.