Adrian MutuHoratiu MoldovanRapid

Adrian Mutu după meciul cu CFR: „Nu jucăm niciodată la egal!”

Rapid a scăpat printre degete victoria la Cluj. Deși au fost conduși de doua ori, elevii lui Adi Mutu au revenit prin reușitele lui Kait și Onea și puteau da lovitura la ultima fază când Ioniță și Dugandzic au ratat incredibil.

După partidă Adrian Mutu a declarat următoarele:

„In seara asta meritam să câștigăm, dar din păcate ne-a lipsit șansa. Suntem puțin dezamăgiți, dar mergem mai departe. Rapid își joacă șansă. Nu jucăm niciodată la egal. Vrem sa scoatem maximum din fiecare meci!”

Horațiu Moldovan spune că rapidiștii nu se gândesc la titlu:

„A fost un meci foarte frumos și cred că este greu să ne gândim la titlu. O luam meci cu meci și dam totul pentru emblema Rapidului!”, a declarat Horațiu Moldovan la finalul meciului.

 

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. IMI PLACE CAC UNII VORBESC MAI CORECT, ASA ESTE PROBLEMA SI LA NOI CU TOT SAPUNARU CARE SE DORESTE LA NATIONALA, SE GRESESTE MULT SI EVIDENT SI MOLDOVAN CE SA MAI FACA. SI CU ACEL OFSAID , CARE SINCER AR DUCE DAR NICI NU A DUCE EXACT CA OFSAID, ESTE CE FACE O APARARE CT SAPUNARU, DRAGOS GRIGORE SI MORAIS FUNDASI CU MULTA EXPIERENTA, SI TOTUSI SE TRECE CA IN BRINZA! SUNT DE ACORD, E BINE SA NU MAI VB DE LOC 3, ESTE UN JOC DE UZURA SI LA CFR SA VAZUT CAM JOC DE VACANTA MULTI GINDIDU SE SA PLECE ACASA ALTII LA ASA ZISA NATIONALA. DAN PETRESCU ARE DREPTATE! CONCLUZII: SI EI DAR SI NOI AM AVUT NOROC, DAR DIN PACATE NOROC AI DAR SI SA STI SA L BENEFECIEZI DE EL. ALTADATA INCA UN MECI CU CFR NU U SA L MAI AI, TE BATE LA FUNDUL GOL! ASTA I REALITATEA LA JOCUL RAPIDULUI! VINE HAGI, CU PUSTII LUI, SAPUNARU AMETESTE! ASTA I REALITATEA DE PE TEREN!

  2. Fundașii centrali sunt depășiți total , ce sa facă Molfovan ? Sa aștepte sa îl dribleze…? Bravo Mutule ești din alta liga..

  3. Revin…il critic pe unul de la care am pretentii.Horatiu Moldovan si-a scazut nivelul considerabil.credeti ca la Bayern esti titular ca ai facut meciuri bune in trecut?!nuuu…trebuie sa ai un randament constant performant.a inceput sa fie mai constant performant la declaratii.cred ca a uitat care este fisa postului.ii trebuie o concurenta serioasa si lui.

  4. asta este, trebuie sa ne bucuram ca avem un joc ok dar am avut ghinion

  5. Moldovan este cel care ne-a adus în primele 6. Așa că trebuie să fim mai atenți când criticăm. Dacă findașii sunt visători,îl ia și pe el somnul. De ar fi toți de valoarea lui și a lui Onea,nu am avea adversari la nivelului campionatului nostru.

  6. Salut tuturor si aici.Horatiule…vezi ca ai devenit veriga slaba.mai lasa declaratiile pompoase.in momentul asta nu ai ce cauta la Nationala.ne pierzi puncte esentiale iar azi iar catastrofa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.