Rapid

FINAL | CFR Cluj – Rapid 2-2

Rapid scapă printre degete victoria. Ratări uriașe pe final.

Onea egalează în min. 55.

Boateng o readuce pe CFR in avantaj cu un gol norocos, după o serie de ratări rapidiste.

CFR deschide scorul în min 2 din penalty, iar Kait a egalat în min 11.

Rapid joaca un meci decisiv în această seară. Sunt in joc șansele la titlu în anul centenar, iar Adi Mutu va trimite în teren următorul 11:

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. BAIETI VORBITI IN VINT MEREU! ASTA E BUCURIA RAPIDULUI, CIND SI CIND MAI FACE UN MECI CU RIVALELE UN MECI DE BUNA CALITATE, SI DACA SI INVINGEM. IN REST NE MULTUMIM CU PUTIN. E DINSTANTA MARE INTRE CFR SI RAPID, EI JOC PT PERFORMANTA! NEMULTUMIREA LOR ESTE , CA MENTALITATEA LOR E PT PERFORMANTA, NOI PT UN MIC SUCCES DE MOMENT SI SUNTEM FERICITI! SI SA NU CADEM IN LIGA A 2 A. ASTA E MULTUMIREA! ASA CA NU VA MA NECAJITI! AU AVUT SI EI NOROC SI NOI CU ASA ZISUL OFSAID! VINE HAGI CU TRUPA LUI! E! VOM VEDEA! DA?

 2. Felicitari echipei. Chiar si lui Costache. Uitati sutul sanatos al lui din prima repriza pe care l-a scos ca prin minune portarul. Mai bine asa decat sa fii figurant pe teren. Eu ma bucur ca totusi jocul lui a inceput sa conteze. Pe ansamblu Costache a jucat mai bine decat Sefer sau Panoiu. Toti 3 sunt tineri si mai au inca timp sa progreseze. Azi am fost mai buni decat CFR si meritam victoria. Hai Rapid!

 3. 2 puncte pierdute de marele antrenor Mutu. Asa pățești când te încăpățânezi sa ți pe teren un jucător precum Costache. Sa nu fi în stare sa dai pe poarta din 6 metri spune multe despre calitatea fotbalistica acestui băiat. A alerga bezmetic pe teren, numai este suficient în fotbalul de astăzi. Bravo Onea. La cel mai bun meci al lui.

 4. Salut tuturor.Eu cred ca lui Horatiu Moldovan ii trebuie neaparat un concurent serios pt ca greseste constant si decisiv.Costache(munca in zadar)…Ionita arata inca odata de ce nu joaca…..asa o sa intelegeti de ce se baga Becali la echipa lui.Sanatate va doresc.

 5. Nu se poate asa ceva! Ce cacat de jucători avem de ratează din fata porții. Nu e posibil sa ratezi în asa hal. I-as ameda cu câteva mii de euro. Trebuie renunțați la asemenea jucători. E meciul lui Onea, merita toate laudele.

 6. Valoarea lui Costache tinde spre zero. A pierdut toate mingile, a ratat o ocazie imensa și din cauza lui am avut emoții pe final. Și ce ocazii au ratat in ultimul minut fraierii.

 7. Onea omul meciului. Costache opusul,dar nu putem cere ceva de la el pentru că se vede după privirea lui că are ceva la pitpalac.

 8. Min 68. Petarda petardelor Costache…. Tine-l Mutule în teren…off. Ne meritam soarta.

 9. Min 55. Costache….capăt de linie…chiar nu vede nimeni??? Un mare plus…Onea.

 10. Moldovan e ieșit complet din forma si ar trebui sa mai stea pe tușă. Una peste alta am făcut cadou cele 2 goluri și avem același joc enervant cu pase în apărare. Iar pentru Mutu pălăria e cam mare la Rapid, cică merge la victorie în fiecare meci. Pfff!

 11. Indiferent de rezultat, titlul este ratat. Poate peste 2-3 ani. La anul în nici un caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.