Horatiu MoldovanRapid

Dan Petrescu, nervos la finalul meciului: „N-a fost offside!”

Rapid a scăpat printre degete victoria la Cluj. Deși au fost conduși de doua ori, elevii lui Adi Mutu au revenit prin reușitele lui Kait și Onea și puteau da lovitura la ultima fază când Ioniță și Dugandzic au ratat incredibil.

Dan Petrescu a acuzat arbitrajului:

„N-am fost offside la ultima fază. Când se verifică VAR-ul am primit mesaje și eram sigur că se va da golul. Nu s-a dat, iar după ce am revăzut faza zic că niciodată nu se putea da offside! Nu meritam sa câștigăm, dar nu contează asta. Dă-mi ce e al meu!”, A declarat Dan Vasile Petrescu la finalul meciului dintre CFR și Rapid, scor 2-2, in prima etapa a Play-Off-ului.

Adrian Mutu a declarat următoarele:

„In seara asta meritam să câștigăm, dar din păcate ne-a lipsit șansa. Suntem puțin dezamăgiți, dar mergem mai departe. Rapid își joacă șansă. Nu jucăm niciodată la egal. Vrem sa scoatem maximum din fiecare meci!”

Horațiu Moldovan spune că rapidiștii nu se gândesc la titlu:

„A fost un meci foarte frumos și cred că este greu să ne gândim la titlu. O luam meci cu meci și dam totul pentru emblema Rapidului!”, a declarat Horațiu Moldovan la finalul meciului.

Foto: Captura Prima Sport.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. TIND SA NU FI FOST, OFSAID, PROBLEMA LA RAPID A FOST CA ACUM CIND I AM GASIT PE CEI DE LS CFR SUB FORMA LOR, NU AM PROFITAT , PT CA RATAM CA IN VURTEA SCOLII. CU ASEMENEA OCAZII NU SE MAI INTILNESTE CEI DE LA RAPID. UN JOC NU INSEAMNA CA SUNTEM DE LOCUL 3. SA FIM SINCERI NU SUNTEM! PE ANSAMBLU SUNTEM DE LOCU 5-10 . DE LOC 3 INSA , NU! ACESTEA SUNT SI BUCURIILE , CIND MAI FACEM SI NOI, CIND SI CIND CU MARILE RIVALE UN MECI BUN SI BATEM, IN REST NE MULTUMIM CU PUTIN! E MULT SA FIM LA PERFORMANTA LOR, SI AMBITIA LOR. AU JUCAT IN CUPE EUROPENE, PT EI UN JOC SLAB INSEAMNA MULT, NU CA NOI!

  2. Varul asta e cu sclipici si-ti ia ochii. Depinde de unghiul din care-l privesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.