Danut LupuDiverseMircea Lucescu

Anghel Iordănescu, ironii la adresa lui Dănuț Lupu: „Nu era un obișnuit al echipei naționale!”

Anghel Iordănescu nu l-a menajat pe Dănuț Lupu, care l-a acuzat că nu l-a folosit titular în meciul cu Franța din 1995, pierdut de România cu 3-1, scrie ProSport.ro.

Anghel Iordănescu a explicat motivele pentru care Dănuț Lupu a jucat atât de puțin pentru reprezentativa României.

„Dănuț Lupu nu era un jucător obișnuit al echipei naționale. Cred că are 13-14 meciuri la echipa națională.

Respect ce a reprezentat pentru fotbalul nostru, dar era un jucător pe care Mircea Lucescu l-a transformat într-un mijlocaș defensiv, în ciuda faptului că el era un jucător tehnic. Nu era un recuperator.

În competiția noastră, el făcea față, dar când joci la un anumit nivel și întâlnești Franța și vrei să joci mijlocaș defensiv cu Dănuț Lupu e mai greu. Înaintea lui Lupu, să mă ierte, mai erau Lupescu, Gică Popescu, mai erau alți jucători. Înțelegeți de ce a fost mai greu să prindă mai multe meciuri la echipa națională.

La Dinamo putea să joace, pentru că nu cred că îi punea atâtea probleme Galațiul, Bacăul, Vâlcea atunci când juca în fața apărării”, a declarat Anghel Iordănescu, conform s

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Fotbalul se joacă pe …goluri Mai lasă-mă mă cu „tehnica”…ca și jucător trebuie sa respecți ca sa fii respectat…. multă lipsa de fayrplay in comentariile unora și invidie pe măsură..nu e de mirare e de ajuns sa te uiți în oglindă!

  2. Iordănescu a antrenat în Grecia!
    Lupu a făcut pușcărie în Grecia!
    Cam asta este diferența!

  3. Lupu a fost mult peste Hagi ca și talent A fost peste Hagi cu mult și ca vicii Dar un fraier care habar nu avea de antrenorat precum e Iordănescu sa adreseze rautacisme e prea mult

  4. Tovarășu general, imi primul rand nu te poti compara nici negru sub unghie cu Mircea Lucescu. In al doilea rand chemai la națională numai stelisti,ca erau buni ca nu erau nu conta. Dacă era Lucescu pe timpul ala la națională,câștigam cupa mondială.

  5. Marș,mă,tu nici nu puteai sa-l urmaresti cu privirea pe Lupu,daramite sa intelegi!..Am fost la muulte meciuri pe Giulesti cind juca el,desi sint femeie si se presupune că nu ma pricep,ramineam siderata de tehnica acestui mare fotbalist!In primul rind ca nu prea ii lua cineva mingea,avea si fizicul care il ajuta…Sper ca Hagi sa nu intre in polemica asta,ar fi păcat!Iordanescu a avut norocul cu acea generatie,nu a fost vreun…mare antrenor!Si..da,Lupu a fost printre cei mai tehnici jucatori,ca si Hagi,conjuncturile evolutiei lor au fost diferite.Lupu a avut vicii,da,dar mai toti fotbalistii au!..Un comentariu inept facut de unul care nu stia sa facă acordul dintre subiect si predicat!!!

  6. Asa e, tataie! Daca juca la Steoaia, l-ar fi bagat Puiul si in poarta, pentru ca ar fi avut meciuri adevarate in spate, nu amicaluri rasunatoare cu echipe gen ARO Campulung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.