Danut LupuGica HagiScandal

Dănuț Lupu continuă scandalul cu Anghel Iordănescu: „El pe unde a antrenat?!”

Dănuț Lupu, fostul internațional român, continuă scandalul cu Anghel Iordănescu și îl atacă pe fostul selecționer al României, scrie ProSport.ro.

„Când nea Puiu Iordănescu o să fie bărbat și o să își asume anumite decizii, atunci poate că o să spun mai multe. Că sunt și alți foști colegi de ai mei,cei care poate că au și ei ceva de spus pe tema asta, dar nu vor să vorbească, este o altă treabă. Eu îmi asum ceea ce spun. Eu sunt mai direct. Poate că din cauza bătrâneții nu își mai aduce aminte, dar eu sigur nu am mințit.

Nici nu s-a gândit să mă bage titular cu Franța? Hai să fim serioși! Nu vreau să intru în polemică cu nea Puiu și vreau să îi transmiteți multă sănătate. Dar, dacă totusi e să fiu răutăcios cu el, atunci întreb și eu pe unde a antrenat în afara de echipa națională? La Steaua? Ok! Pe la Rapid? Hai să fim serioși! Prin Grecia?

Vă repet: nu îmi doresc polemică. Iar ceea ce am spus de Hagi, îmi mențin părerea. Orice coleg de al meu e liber să mă contrazică și să își pună părerea, dar eu nu îl consider pe Hagi rege. Ultimul nostru mare rege a fost regele Mihai, nu Hagi”, a spus Dănuț Lupu pentru sursa citată.

S-ar putea sa te intereseze

18 Comments

 1. Vai de plua ta de bețiv. Tu mănânci ceva bani fotbal, pe când Gica Hagi ii bagă în fotbal. Asta este diferența. El a jucat fotbal pe unde a umblat, a creat un club, tu lupule prin birt sau pușcărie… sictir…

 2. Cine sa găsit sa vorbească de Hagi, unul care sa născut speranța și a murit talent, rușine betivule, de 30 de ani visam sa se mai nască unul măcar cu un picior ca a lui Hagi

 3. Degeaba îl considerați bețiv pe Gascanul, însă a fost mai bun decât Hagi. De altfel Real pe vremea lui Gascanul era în limba după el

 4. Are dreptate LUPU. Daca HAGI este rege, DOBRIN, ce a fost, HAGI a uitat că a fost RESAPAT de LUCESCU, și că freca banca la BRESCIA in divizia B, nea GICU și noaptea dacă-l trezeai juca fotbal, voi presa l-ați făcut rege,

 5. Lupu spune unele adevăruri din fotbal…de ce Craioveanu Gică pleacă în Spania din postura de golgheter al campionatului dar sărit de selecționerii steliști?

 6. Subscriu,Lupu are dreptate numai daca esti partinitor nu vezi adevarul din spusele lui Lupu,bravo Danut felicitati pentru curaj.

 7. Lupu a fost un fotbalist rafinat și tehnic dar nu a fost serios, pe când Hagi era certat cu băutură, de asta Hagi este mare!

 8. Bășini de STRUT !
  Aiurea … și Nasturescu cu Lupu ori unchiul meu de la Abatorul Lehliu dacă ajungeau la Barcelona FC revoluționau acest club și poate aveau 10 cupe ale campionilor nu 5 câte au în prezent…

 9. Da, are dreptate! Si aici, aproape ca-n politica, cand e sa prinzi trenul…Si eu sunt convins ca daca Dobrin ajungea la Real, 4…5 ani facea jocurile Realului!

 10. Bravo, multe din cea ce nu se vedea le-a spus Danuț. Totul este adevărat, dar lumea din jurul acestui sport nu vorbește.

 11. Perfect, Dane! Un interlop care și-a împins guguloiul prost cu ajutorul unui Slugoi de la FRF.

 12. Are dreptate Dănuț Lupu, are dreptate în totalitate!
  A fost și un fotbalist formidabil!!!
  (eu sunt rapidist)

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.