Rapid

Dezvăluire uluitoare făcută de Adrian Mutu despre Dan Șucu: „Nu știu dacă vrea asta”

Adrian Mutu a dezvăluit modul în care se iau deciziile privind transferurile la Rapid și cum se realizează acestea, scrie prosport.ro

Antrenorul formației giuleștene afirmă că la club există trei factori de decizie atunci când vine vorba aducerea unui nou jucător.

La Rapid e o adevãratã revoluție financiară în acest moment. Dan Șucu a promis un buget de până la 5 milioane de euro, iar recent Adrian Mutu a semnat un nou contract cu Rapid, până în 2025.

„Domnul Șucu e înștiințat, nu consultat. Nu știu dacă vrea să fie consultat. El e preocupat de organizarea și dezvoltarea clubului.

Președintele Niculae, Victor Angelescu și cu mine decidem împreună. Ne uităm, vorbim și vedem de ce e nevoie. Se uită și Victor, mă uit și eu cu cei din staff”, a spus Adrian Mutu la Digisport.

În această vară, la Rapid, au fost înregistrate 8 transferuri și 8 plecări. Printre veniri se numără și transferul lui Marko Duganzic (CFR Cluj) și Alex Mățan (Columbus Crew). Rapid a reușit să dea și o lovitură, cedându-l pe Rareș Ilie la Nice, în Franța, pentru suma de 5 milioane de euro.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Aveți puțină răbdare. În doi-trei ani Șucu o să înceapă să telefoneze schimbările.
    Pofta vine mâncând 😋

  2. Ba Nicolae tu esti mindru de numele asta ca asa il chema si pe Ceausescu, ma site-ul asta nu este ma, numai pentru eminenti ca tine, ce e drept tu esti o somitate, lasa ma sa isi spuna parerea fiecare, dupa cit il duce capul, cu timpul o sa invete toti de la tine, ca esti mare, mare profesionist.!!!!!!!!

  3. Ce „uluitoare”, este astrala ! Ma steptam la ceva mai „original”, gen „rupe tacerea”, „da cartile pe fata” …
    Rubrica „Meteo” face recrutari !

  4. Ma uit si eu, te uiti si tu… numa sa nu uiti Mutule ca anu asta ai in program play off-ul si Cupa Romaniei! Altfel… nu stiu ce-am mai prelungit noi acolo.

  5. „Dezvăluiri uluitoare…”!!!! Rău ați ajuns cu site-ul ăsta ! De fapt, în ton cu comentariile făcute de Luiza și anonimul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.