Rapid

Veste uriașă pentru Rapid! 90% e gata!

Adi Mutu a transmis că Rapid se va putea muta pe noua bază în maximum o lună. Mai mult, „Briliantul” a dezvăluit că terenul este gata în proporție de 90%, iar grupele de elită deja se antrenează acolo.

„Nu mai durează mult. În maximum o lună baza noastră va fi gata. Terenul e gata 90%, terenul nostru hibrid. Deja se antrenează acolo grupele de elită. Vor fi și locuri de odihnă și un restaurant. Poți ține și jucătorii acolo”, a spus Adrian Mutu în emisiunea „DigiSport Special”

Dan Șucu, acționarul care deține 50% din Rapid, a investit nu mai puțin de 5,5 milioane de euro pentru baza unde se va antrena echipa lui Adi Mutu. Elevii „Briliantului” vor beneficia de un gazon adus din Italia, de la Monza, pe terenul principal, iar acesta va fi acoperit cu granule de plută. La bază vor mai exista trei terenuri, dintre care două vor fi mai mici, cu iarbă naturală și porțiuni hibride.

Foto: fcrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Salut tuturor.va rog sa terminati cu bascalia.nu cred ca Rapid a avut conducere asa serioasa vreodata.Si in Mutu am mare incredere pt ca a lucrat cu Antrenori😉👍…preferati in conducere un florin manea&sumudica?!(acum eram de rasul lumii).Sanatate va doresc!

  2. Lotul e bunicel, infrastructură avem, ne mai trebuie un antrenor și totul e OK.

  3. după transferurile mediatica ale lui MICUESCU, DULCA, BOBOC. mi era teama sa nu fie transferati ISFAN, NISTOR, BURCĂ,Investitiile in valori nu pot intarzia si anuntate doar la tv.ELE SE FAC APPOI SE ANUNTA/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.