Record istoric pentru Cristiano Ronaldo! A devenit primul fotbalist care depășește 800 de goluri marcate în carieră

World Cup Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reușit să stabilească un record absolut în fotbal, depășind borna de 800 de goluri înscrise în toate competițiile.

Starul lui Manchester United strălucește în continuare, cu toate că a ajuns la 36 de ani. La numai câteva zile după ce nici nu s-a prezentat la ceremonia decernării prestigiosului premiu „Balonul de Aur”, unde nu avea nicio șansă reală de a câștiga, portughezul a reușit să atingă o bornă istorică.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mijlocașul lui Manchester United a reușit să înscrie în meciul cu Arsenal Londra și a ajuns la un total de 801 goluri marcate în carieră, record absolut pentru un jucător de fotbal.

Cristiano Ronaldo a depășit 800 de goluri în carieră

Cristiano Ronaldo a impresionat în meciul câștigat de Manchester United împotriva lui Arsenal Londra cu 3-2. Portughezul a înscris ultimele goluri ale formației sale, dintre care cel de-al doilea din lovitură de la 11 metri, reușite pe care cu siguranță le va ține minte toată viața.

Acestea l-au ajutat să depășească borna de 800 de goluri înscrise în întreaga carieră, inclusiv pentru echipa națională, după ce înaintea partidei cu „tunarii” era la 799.

Dintre cele 801 goluri ale starului portughez, nu mai puțin de 450 au fost reușite în tricoul lui Real Madrid, iar celelalte au fost reușite în tricoul lui Manchester United (129), Juventus Torino (101) și Sporting Lisabona (5). Pentru echipa națională a Portugaliei a marcat de 115 ori!

Următorul în ierarhia fotbaliștilor cu cele mai multe goluri este Pele, cu 765 de reușite

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.