Christian Eriksen și-a reluat antrenamentele, după ce a fost resuscitat în timpul EURO 2020! Formația surpriză alături de care se pregătește danezul

Christian Eriksen

Christian Eriksen, care a fost la un pas de o tragedie în timpul Euro 2020, și-a reluat pregătirile, după 173 de zile de la momentul când a fost resuscitat minute în șir pe terenul de joc.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului de debut al Danemarcei la Euro 2020, eveniment care a făcut înconjurul planetei. Fotbalistul a primit îngrijiri medicale sub privirile îngrozite ale celor prezenți, care s-au temut pentru viața sa.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Acum, la 173 de zile de la acel moment, jucătorul și-a reluat pregătirile alături de Odense, din țara sa natală, deși este legitimat la Inter Milano.

Christian Eriksen, din nou la antrenamente

Christian Eriksen s-a antrenat din nou, la aproape o jumătate de an de la momentul când s-a prăbușit pe terenul de joc. Danezul a luat legătura cu fostul lui club, care i-a permis să participe la ședințele de pregătire, iar oficialii grupării chiar s-au arătat încântați de această posibilitate.

Mijlocașului i-a fost implantat un dispozitiv electric pe inimă și, conform regulamentelor din Italia, el nu poate evolua în „Cizmă” în aceste condiții. Astfel, deoarece medicii i-au permis acest lucru, el a fost nevoit să își reia antrenamentele alături de altă echipă, Odense, pentru care a evoluat în perioada junioratului.

„Suntem încântaţi că Eriksen se menţine în formă cu noi. Am ţinut legătura cu Christian de când a plecat de la noi, astfel că suntem bucuroşi că ne-a cerut permisiunea pentru a se antrena la Adalen”, a declarat directorul sportiv al clubului Odense, Michael Hemmingsen, potrivit prosport.ro care citeazã Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

Christian Eriksen a evoluat la juniori pentru Odense, apoi a făcut pasul spre fotbalul mare în 2008, când a fost transferat de Alax Amsterdam, club pentru a cărei formație de seniori a debutat doi ani mai târiu, în 2010. Înainte de a ajunge la Inter Milano, fotbalistul danez și-a petrecut șapte sezoane în tricoul englezilor de la Tottenham Hotspur.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.