Fotbal internaționalMarius Sumudica

Marius Șumudică, stresat la maximum în Turcia! Gestul la care a recurs antrenorul român și care i-a intrigat pe turci: „Regele fumatului”

Marius Șumudică, antrenorul român în vârstă de 50 de ani al lui Yeni Malatyaspor, a oferit din nou o imagine inedită în Turcia, la meciul cu Akhisarspor.

Yeni Malatyaspor și Akhisarspor, echipă din liga a doua a Turciei, s-au întâlnit joi, în cadrul Cupei Turciei, iar echipa lui Marius Șumudică a învins în prelungiri, cu scorul de 3-1, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală.

În etapa trecută din campionatul Turciei, Marius Șumudică a fost trimis în tribune de către arbitru pe finalul meciului dintre Yeni Malatyaspor și Galatasaray, astfel că antrenorul a fost suspendat și a urmărit de la lojă meciul din Cupă.

Marius Șumudică s-a apucat de fumat! Surprins în timpul meciului Yeni Malatyaspor – Akhisarspor din Cupa Turciei

După 90 de minute de joc, scorul era tot 0-0, astfel că s-a ajuns în prelungiri. În minutul 95, la scurt timp după ce Yeni Malatyaspor a marcat primul gol, Marius Șumudică a fost surprins fumând la lojă.

Imaginile cu Marius Șumudică în prim plan au devenit virale în scurt timp, iar suporterii și internauții turci au reacționat repede. Aceștia au avut diverse comentarii la adresa antrenorului român, majoritatea amuzante.

„Regele Șumudică”, „Acesta este inegalabilul Marius Șumudică”, „Ce faci atunci când nu poți să învingi în 90 de minute o echipă din liga a doua”, „Șumudică, regele fumatului” sunt câteva dintre reacțiile turcilor pe rețelele sociale.

Marius Șumudică, supărat din cauza arbitrajului din Turcia

„Arbitrii trebuie să respecte Malatya, orașul, suporterii și cei care lucrează aici. Dacă e vorba de o echipă mare, toată lumea vorbește la televizor și în ziare. Când o echipă mică pierde din cauza unei greșeli a arbitrului, se vorbește 10 minute la TV, iar apoi toată lumea tace. Asta e Turcia” – Marius Șumudică, în urmă cu câteva zile

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.