Gica HagiRapid

Mihai Iosif, cuvinte frumoase la adresa lui Gheorghe Hagi, înainte de Farul – Rapid: „Un nou Hagi nu cred că se va naște”

Mihai Iosif, antrenorul echipei Rapid București, a susținut o conferință premergătoare meciului cu Farul Constanța și a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi și a echipei sale, scrie prosport.ro

Meciul dintre Farul Constanța și Rapid București se va disputa sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 21:30, la Ovidiu, în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Înaintea acestei confruntări, Mihai Iosif a prefațat meciul și a vorbit despre prestația echipei sale din ultima perioadă.

Mihai Iosif, cuvinte frumoase la adresa lui Gheorghe Hagi, înainte de Farul – Rapid

În tur, cele două formații au remizat, scor 0-0, iar Mihai Iosif speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă în fața „Regelui”.

„Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem în toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş.

Am avut un singur rezultat mai puțin convingător, cu Chindia. În rest, nu cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu oricine jucăm. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo”, a spus Mihai Iosif, la conferința de presă.

Mihai Iosif a avut cuvinte mari la adresa lui Gheorghe Hagi înainte de acest meci.

„Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a mai spus antrenorul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Dar de jucat mai jucați și voi fotbal sau doar îl mimați cu gândul la „marele ” obiectiv…salvarea de la retrogradare ???

  2. …a greșit adresantul, un nou DOBRIN nu se va mai naște!…Altfel, puțin ma interesează Hagi și mai ales farul…App.,știți ce a făcut un „drogat” asa zis suporter de la ei înainte de meciul din tur?! A aruncat cu o sticlă spre oamenii care intrau pe stadioan fiind la câțiva cm.sa lovească o femeie cu un copil de 3,4 ani!!! Ăștia sunt ” marinarii”!!! De meci, poate cu noroc, luăm 1 punct! Sau ne ajută….” Divinitatea „…De ce?! Foaaaarte simplu: Antrenor, nu, Moldovan a uitat sa apere de când a fost selecționat, Bellu o etapă joacă, una stă; Săpun, departe de valoarea lui, Grigore un gafeor, Morais o etapă cu gândul la futsal, Albu și Crepulja, da, acceptabil, iar de aici în față NIMIC!!!! ACUM înțeleg de ce obiectivul este același…Somn ușor Nico, Somn ușor Victor! Când va treziți sa nu fie prea târziu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.