Marius Șumudică i-a cucerit pe turci într-o emisiune TV: „Dacă la anul terminăm sub locul 10, plec fără să iau niciun ban de la Malatyaspor”

Şumudică

Marius Șumudică este optimist în privința performanțelor pe care le poate face cu Malatyaspor, în ciuda situației dificile din clasamentul primei ligi din Turcia. Antrenorul român a fost invitat într-o emisiune TV, unde a dezbătut pe larg ce ar trebui îmbunătățit la echipa sa.

Șumudică spune că are nevoie de jucători care să se plieze pe stilul său de joc, iar lotul pe care îl are la dispoziție are mari lacune.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Tehnicianul a solicitat conducerii 6-7 jucători pentru a garanta rămânerea în Super League și este încrezător că în sezonul viitor Yeni Malatyaspor se poate clasa în top 10, dacă aceste transferuri vor fi făcute, în caz contrar, este dispus să plece fără să fie remunerat.

Marius Șumudică garantează performanța la Malatyaspor

Formația pregătită de Marius Șumudică ocupă locul 17 în acest moment în primul eșalon turc, primul retrogradabil, cu doar 13 puncte acumulate după 14 etape disputate și la 5 lungimi în spatele lui Gaziantep.

„Trebuie să transferăm, în meciul de ieri, șase dintre jucătorii noștri au avut sub 22 de ani. Vorbind în numele lui Malatyaspor, îmi este rușine că 10 dintre jucătorii pe care îi am nu sunt la nivelul pentru a juca în Superl League. Când am fost prima dată la Gaziantep, am pierdut 4-0 cu Alanya. Apoi am vorbit cu președintele și mi-am format propria echipă. Trebuie să aduc jucători care se potrivesc stilului meu de joc, avem nevoie de cel puțin 6-7 jucători care să rămânem în Super League. La anul, dacă jucăm cu mentalitatea mea și cu jucătorii pe care îi vreau și dacă terminăm sub locul 10, plec de la Malatya fără să iau niciun ban”, a declarat „Șumi” la TRT Spor.

CITEȘTE ȘI  Răzvan Lucescu, invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am ajuns la naționala României într-un moment nepotrivit”

„Șumudică reflectă în limbajul trupului ceea ce simte în acel moment”

Marius Șumudică a venit și cu explicații pentru comportamentul său, din timpul meciurilor. Antrenorul de 50 de ani spune că nu se poate schimba, iar lumea trebuie să îi accepte gesturile ieșite din comun, de la marginea terenului.

În urmă cu trei zile, „Șumi” a fost surprins fumând în timpul meciului.

Acesta și-a amintit și de momentul haios din urmă cu trei ani, când a căzut într-un șanț de la marginea terenului, în timpul unui antrenament.

„Trăiesc spontan. Șumudică reflectă în limbajul trupului ceea ce simte în acel moment. Există și o întâmplare de care îm amintesc, din Antalya. Am strigat la unul dintre jucătorii mei și am căzut. Am stat la pământ de parcă nu s-a întâmplat nimic. Ăsta e Șumudică”, a mai punctat românul.

1 Comment

  1. Nu-l costă nimic să spună asta, știe că nu-l prinde sfârșitul campionatului la Malatya. Ca să-l dea afară trebuie să-l plătească 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.