Concluzii dupa o noua etapa de circ in Liga 1

andreea ene

Dupa aceasta etapa, in care mai e putin si ies scantei din televizor la cat de aprins se discuta, va fac un rezumat, si va dau scris 3 lucruri pe care nu e greu sa le deduci:

 1. Mititelu nu vinde nimic. Pentru ca nu vrea. Si pentru ca nu vrea nimeni sa cumpere.
 2. Arbitrajul romanesc e mai rau ca pe vremea cooperativei condusa de Jean Padureanu. Si va fi asa si dupa implementarea VAR. De asta se si intarzie. Problema pe care o dezbat ei de amana implementarea VAR, nu este legata de costuri, instruire s.a.m.d. Problema e ca nu au inca o solutie la intrebarea: „Noi cum o sa mai furam?!”. Cand o vor avea, vom vedea si VAR in Liga 1.
 3. Rapidul se va salva fara emotii de la retrogradare. Cel mult! Pentru ca nu poti niciodata sa reusesti mai mult decat iti propui.

Mai departe dezbateti voi la comentarii daca doriti

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Gaz Metan e „bomba biologică” a Ligii 1: 14 cazuri de COVID-19 la întoarcerea din Antalya! Rapid, UTA și Chindia au fost în același avion cu medieșenii

8 Comments

 1. De-a lungul istoriei, am avut și sunt convins că vom mai avea, situații cum doar la noi poți găsi: N șanse să ne apropiem de locurile fruntașe, momente penibile atât din punct de vedere al haosului din iarbă cât și din cel al organizării, conducerii. Momente în care îți trece glonțul pe la ureche, aici suntem recordmeni. De aceea suntem Rapid. Ar trebui ca cei de sus, să deschidă ochii și să ia decizii dure, radicale, dar totodată benefice clubului, benefice suflării rapidiste. Fiindcă nu îi poți atinge cu nimic sau aproape nimic, pe Grigore, Dandea, Bălan, Marzouk și încă o mulțime, pentru că nu simt nimic în suflet. Se dau multi viteji, rapidiști, dar nu demonstrează deloc. Revoluția înseamnă, caricatura tragi-comică de Iosif trimisă la plimbare, dar în șuturi, iar 80 la sută din vedete, la fel. Sperăm la schimbări inspirate și hai RAPID! 🇱🇻

 2. Au trecut aproape 20 de meciuri si n-am castigat si noi macar un singur meci cu un 3-0 ca pe vremuri, nu de alta, dar sa aratam si noi ca suntem clar mai buni decat o echipa, una singura, din Liga 1. Atacul sufera la Rapid, si nu numai atacul.

 3. „Societatea românească” o duce bine mersi, cu lefuri de vreo 5 ori mai mari (în euro) ca acum 20 de ani. Românul a ajuns să se plângă de sărăcie când are doar 3000-4000 pe lună și nu-și poate lua iPhone și Toyota hybrid 😄
  Fotbalul chiar circ trebuie să fie, în România ca și în Anglia, că nu e nici medicină nici agricultură. Greșeli de arbitraj sunt destule și în UCL, chiar și cu VAR, dar la nivelul ăla păgubiții se simt obligați să rămână eleganți. În 2020 când l-au furat cu VAR cu tot niște polonezi în sferturile Ligii Campionilor (contra lui Lyon), Guardiola s-a făcut că nu știe nimic…

 4. tacere depilna. nu se aude absolut nimic din partea conducerii si e trist cum am inceput sa jucam si nu de acum ci de multa vreme. „oare actorii de pe scena de teatru de comedie”ca pe terenul de fotbal au devenit deja invizibili, nu sunt supervizati si de ce nu, chiar supravegheati cum fac antrenamentele? are si Mihai Iosif vina lui dar se pare ca-i cam lasat singur, daca nu chiar izolat. daca vineri contra argesului se vor misca la fel, atunci e clar, se vrea altceva de la rapid.

 5. Din păcate ăsta e nivelul. Nivelul Rapidului, al ligii lu’ Mitică și al societății noastre în general. Că de-aia se tot fură, că suntem o societate crescută și educată in spiritul jmekeriei, al descurcării cu orice mijloace. Cât despre Rapid, s-a construit o barcă, s-au tocmit câțiva vâslași și s-a dat pe mâna unui luntraș cat de cât priceput, cu scopul de a se organiza o plimbare liniștită pe lac. Asta s-a vrut, asta s-a anunțat, După ceva vreme toată lumea de mal strigă și se agită că vrem barca să traverseze oceanul, sau măcar să iasă pe mare. Nu merge. Luntrașului nu ai ce-i reproșa, iar dacă vrem pe mare sau chiar pe ocean, trebuie mai mult decât să fugărim luntrașul. Trebuie înlocuiți jumătate din băieții de la vâsle cu canotori serioși, eventual trebuie motorizare 😁. Și barca trebuie schimbată, sau macar ajustate unele chestii. In rest, sănătate și forza Rapid!

 6. Personal, nu înțeleg tăcerea lui Nico și Victor…Altădată ieșeau cu mici analize, fie la interviuri, fie invitați în emisiuni sportive…De ce??? Cei 2 sunt OBLIGAȚI sa ne răspundă URGENT!!! ECHIPA a luat- o ireversibil la vale, iar dacă ACUM, nu la iarnă, nu vor lua măsuri, vom termina anul deasupra clinceniului !!! Miță, OBLIGATORIU(!!!!!!) trebuie sa treacă în linia2 și trebuie adus un Antrenor adevărat, cooptarea în staff-ul tehnic al unui terapeut profesionist( vezi accidentările nepermis de multe!!!), 5 FOTBALISTI(!!!)TUTULARI în posturile problemă: fundaș central, laterali, mijlocaș și atacant de careu!… Dacă nu realizați pericolul va fi dezastru și VOI veți fi vinovați!!!

 7. Probabil Rapidul se va salva dar e prea puțin pentru numele ăsta. Nu poți sa-l ai antrenor pe Iosif când l-ai avut pe Lucescu , tatăl sau fiul, nu poți sa ai pretenții f mari cu Nicolae presedinte ,vedeți oratoria când e invitat la TV. E timpul sa vina Coman și un antrenor cu personalitate care se poate impună în fața lui Săpunaru și co.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.