Soția lui Nuțu Cămătaru, Claudia Balint, face lumină în legătură cu bătaia luată de Corsicanu: „Să citească exact ce scrie în carte înainte de a vorbi!”

Cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru (nr. – Ion Balint este numele său real), „Viaţa lui Nuţu Cămătaru. Dresor de lei şi de fraieri”,  a stârnit destule reacții de la apariția ei.

Unul dintre cei care au avut o replică rapidă la ceea ce e scris în cartea semnată de Codin Maticiuc a fost Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste, care a negat că ar fi luat bătaie de la Nuțu Cămătaru, după ce în paginile cărții apăruse numele unui anume Corsicanu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pe scurt, în cartea scrisă de Codin Maticiuc, interlopul Nuțu Cămătaru amintește că l-a snopit în bătaie pe un anume „Corsicanu” la cererea lui Gigi Becali, după ce acesta l-ar fi terorizat cu mesaje de amenințare la adresa familiei patronului FCSB.

Soția lui Nuțu Cămătaru, Claudia Balint, explicații despre bătaia luată de Corsicanu

Acum, Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru, vine cu lămuriri în acest episod și face lumină în privința scandalului amintit, scrie prosport.ro

„Cine vrea să comenteze cartea, să citească exact ce scrie în ea înainte de a vorbi. Soțul meu nu s-a referit la Gigi Corsicanu, ci la Marius Corsicanu din Colentina, finul lui Nicu Gheară.

Despre el a povestit în acel episod. Este doar un singur Corsicanu în întregul București? Le recomand tuturor să nu se grăbească în interpretări, ci să parcurgă cele 200 de pagini ale cărții și, ulterior, să discute pe marginea ei”, a mărturisit Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru pentru sursa citata.

CITEȘTE ȘI  Ion Crăciunescu îl desființează pe arbitrul Horia Mladinovici: „Bă nebunule, astea nu-s greșeli, e prostie!”

8 Comments

  1. Un mesaj pt nicolae.. ar trebui sa citesti.. sa vezi cu cine a colaborat.. pana la urma.. omul si a vazut interesul… si a asumat ce a facut..a facut puscarie..18 ani.. dar ce zici de cei care ne conduc? Eu zic ca ei sunt adevaratii criminali

  2. curajul,e posibilitatea de a invinge frica nici decum de a o ignora!…subiecte care abordeaza”curajul”de a lovi(rani)un semen sunt puerile si pline de ridicol!…in fapt toti detinem 2 maini,2 picioare si un cap( creier) infipt in gat nu doar pentru a nu ne ploua in plamani!…a face dreptate cu bataia e apanajul „oamenilor”( animalelor)inferioare intelectual!…nimic nou sub soare!….ce e urat,e ca un sait sportiv „se ocupa”cu astfel de subiecte!…iubesc culorile alb-visinii de cand ma stiu si am cunoscut cativa exponenti ai acestei tipologii(sportiv fiind si eu in tinerete),dar din ce stiu eu(poate gresesc)fenomenul galeriilor n-are prea mult de a face cu violenta daca nu e provocata!…

  3. Dacă își punea mintea Nuțu cu Corsicanu îl trimtea acasă fără izmene cu o țigară aprinsă în fund 😆

  4. Bietul Maticiuc n-a fost în stare să scrie decât 200 de pagini amărâte? Vai de capul lui!

  5. Vă dați seama ce trebuie să ai în cap că să citești o asemenea „carte” ? Iar acest site mai și promovează golani precum Cămătaru sau Corsicanu…

  6. interesant ca toti garoii astia stiu sa scrie si sa citeasca…..personal am mari indoieli, iar voi ca site al suporterilor RAPIDULUI…..promovati asemenea subiecte ? va umpleti de ridicol…..sunt curios daca publcati acest comentariu…..FZR !!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.