Daniel PancuScandal

Dinu Gheorghe îl pune la punct pe Marco Dulca, după conflictul cu Daniel Pancu: „Și-a luat viteză”

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre conflictul dintre Daniel Pancu, fost atacant emblematic al giuleștenilor, și Marco Dulca, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al Chindiei Târgoviște.

Chindia Târgoviște și Rapid București s-au întâlnit vineri seară, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1 și au remizat, scor 2-2, după ce dâmbovițenii au rămas în nouă oameni.

La finalul acestei partide, Marco Dulca s-a prezentat nervos la interviurile de după meci și l-a „înțepat” și pe Daniel Pancu, care a pus prestația slabă a giuleștenilor și pe seama frigului. Tânărul fotbalist s-a atacat și s-a simțit nedreptățit pentru că lumea nu vorbește și despre Chindia și evoluțiile bune ale echipei lui Emil Săndoi.

Dinu Gheorghe îl pune la punct pe Marco Dulca, după conflictul cu Daniel Pancu

Daniel Pancu i-a transmis ulterior tânărului fotbalist că ar trebui să își prezinte scuzele. Dinu Gheorghe este de părere că Marco Dulca a avut o reacție exagerată.

„Am văzut o declarație acum că Rapidului îi lipsește căldura, că dacă a venit frigul nu se mai poate juca la un nivel înalt, Pancone a spus-o (n.r. râde). E prietenul meu, dar trebuie… (n.r. L-a certat pe Marco Dulca) Pe mine nu poate să mă certe, pentru că sunt mai în vârstă decât el. Sigur, și Marco a greșit, pentru că el e jucător, el nu avea calitatea să iasă să comenteze ce a spus Pancu. Mi se părea normal să iasă Marcel Ghergu, președintele clubului, putea să iasă Emil Săndoi, nu trebuia să iasă Marco. Și-a luat puțin de viteză. N-are calitate el să răspundă unui contestatar, mai cu seamă că Pancu a criticat jocul Rapidului și a spus că jucătorii sunt mai în vârstă, că a venit frigul, că se adaptează mai greu, sunt terenuri mai grele. Despre asta vorbea Pancu. Nu era obligat Pancu să laude jocul Chindiei”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.