Dinu Gheorghe ia apărarea Rapidului, după greșelile de arbitraj din meciul cu Chindia: „Nu are susținere voită! Arbitrii vin nepregătiți”

Fostul conducător al Rapidului, Dinu Gheorghe, este de părere că Rapidul nu este o formație ajutată cu bună știință de arbitri, ci este vorba doar de pregătirea foarte slabă a acestora.

Acesta face referire la ultimele evenimente petrecute în Liga 1, la partida dintre Chindia și Rapid, disputată vineri, 19 noiembrie, la Ploiești, și încheiată la egalitate, scor 2-2.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

În acea partidă, rapidiștii au egalat dintr-o poziție evidentă de offside, în minutul 89 al partidei, prin Bnou Marzouk, spre disperarea târgoviștenilor. Centralul partidei a fost Andrei Chivulete, arbitru aflat pe lista FIFA.

Dinu Gheorghe nu crede în conspirații!

Dinu Gheorghe nu crede că arbitrii din Liga 1 sunt corupți și comit greșeli intenționate. Mai degrabă, aceștia sunt foarte slab pregătiți și atâta pot. Mai îngrijorător este faptul că un asemenea arbitru, precum Andrei Chivulete, se află și lista FIFA și poate face țara de râs la nivel internațional.

„Eu sunt convins că pe partea asta cu arbitrii Rapid nu are o susținere vădită, intenționată, voită din partea Comisiei Centrale sau a Federației privind arbitrajele. Sunt efectiv greșeli de arbitraj. Știi ce e foarte rău? Chivulete e arbitru de pe lista FIFA. Nu e normal ca el să facă asemenea greșeli, dacă e un arbitru de calitate, un arbitru care să ajungă și el unde e Hațegan în seara asta (n.r. Liga Campionilor). De valoare e devreme să vorbim. Poate el a fost promovat pe lista FIFA pentru că poate progresa, poate crește nivelul arbitrajului prestat de el. Eu zic că arbitrii vin nepregătiți la jocuri. Arbitrezi bine sau prost, același barem vine. Se gândesc și la cei 1.500 de euro care vin pe joc”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

În urma punctului obținut la Ploiești, Rapid a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 27 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani. De partea cealaltă, Chindia rămas pe locul 10, cu 18 puncte, fiind acum la șase puncte distanță de locul 9.

CITEȘTE ȘI  Rapidiștii sunt îngrijorați după remiza cu CS Mioveni. „Nu ne-am regăsit!” / „Un punct nemeritat!”

1 Comment

  1. Vama, cand inapoiezii banii „imprumutati” de la Rapid ? tu si cu savarina care are si condamnare pentru ca a prejudiciat clubul, cand dati banii inapoi ? Sa te speli la gura inainte da pronunti RAPID, capuse ce esti si ce ai fost, ai o mare vina in falimentarea clubului si in noaptea neagra in care ai trimis zeci de mii de suflete rapidiste.
    Cum de va mai rabda pamantul ?
    FZR !!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.