Rapidiștii au pășit pe gazonul din Giulești! Când va începe procesul de predare a arenei | VIDEO

Stadion Rapid Giulești 1923.ro

Jucătorii Rapidului au putut păși pe iarba din Giulești, în premieră, miercuri, cu ocazia unui eveniment care nu a solicitat jocul cu mingea.

Giuleștenii s-au fotografiat pe noua „bijuterie” de sub podul Grant, unde abia așteaptă să primească vizitele rivalilor, în duelurile de foc din Liga 1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cu toate acestea, trebuie să mai aibă răbdare. Birocrația este una lentă și anevoioasă. Fotbaliștii au fost nevoiți să se mulțumească doar cu o plimbare pe noul stadion și cu fotografiile aferente.

Rapidiștii, primii pași pe stadionul din Giulești!

Trei ani au trecut de la ultima partidă jucată în Giulești, o victorie cu Înainte Modelu, scor 1-0, în Liga 3. Bineînțeles, stadionul arăta altfel, mai vechi, „biciuit” de timp. Acum, stadionul arată ca nou, iar suporterii și jucătorii sunt din ce în ce mai nerăbdători.

Oficialii celor de la Rapid au anunțat că procesul de predare a stadionului către beneficiar, adică club, va începe pe data de 6 decembrie. Lucrările la stadion sunt aproape finalizate, iar rapidiștii au acum nevoie doar de avizele și hârtiile necesare pentru funcționare.

Noul stadion din Giulești va fi inaugurat oficial, cu siguranță în anul 2022. Arena din Giulești a fost modernizată de Compania Națională de Investiții (CNI), cu ocazia organizării de meciuri la Euro 2020 și la București.

Cât timp stadionul a fost în lucrări, Rapid a jucat pe unde a apucat. De când a promovat în Liga 1, echipa lui Mihai Iosif și-a disputat meciurile pe Arena Națională și la Mioveni.

Caracteristici Stadionul Rapid:

  • Cost 33,5 milioane de euro
  • 14.000 de locuri
  • Nivel de clasificare UEFA 4
  • Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline
  • Spaţii de cazare pentru sportivi
  • Spaţii de alimentaţie publică
  • Spaţii administrative

CITEȘTE ȘI  Veste uriașă pentru suporteri! Derby-ul FCSB – Rapid, cu fani în tribune. Când se va disputa marele meci

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.