Dănuț Lupu n-are milă de Florin Prunea. „Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul la Negoiță să îi dea bani?”

Dănuț Lupu (54 de ani) nu are milă de Florin Prunea și a lansat un nou atac la adresa fostului președinte de la Dinamo.

Ruptura dintre Dănuț Lupu și Florin Prunea s-a produs în momentul în care fostul președinte al grupării din „Ștefan cel Mare” i-a cerut lui Gică Hagi să dea explicații în legătură cu decizia sa de a refuza oferta de la FRF.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

După ce l-a desființat pe Florin Prunea pentru că l-a jignit pe Ilie Dumitrescu, Dănuț Lupu a mai lansat un atac la dresa fostului goalkeeper.

Dănuț Lupu n-are milă de Florin Prunea

Dănuț Lupu l-a amenințat pe Florin Prunea că o să „dea din casă” și o să povestească lucruri mai puțin cunoscute despre fostul portar al echipei naționale a României.

„Așa a zis colegul meu de cameră. El spune că a fost, eu nu-mi aduc aminte. Și n-am fost eu coleg cu el, el a fost coleg cu mine. Nu înțeleg declarația pe care a făcut-o. Îi dau termen, sau nu, nu sunt eu om să dau termene. Chiar l-aș ruga să își retragă cuvintele alea pe care le-a spus, fiindcă îmi aduc și eu aminte de niște scrisori pe care i le băgau lui Platini prin buzunare, nu cred că îi convine.

Îmi aduc aminte de mai multe, nu cred că îi convine. Eu nu vreau să mă cert cu Florin, nu mă cert cu nimeni, dar când îmi dau o părere, dacă deranjează, ok! Și ei dau declarații. Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul la Negoiță (n.r. fostul acționar al lui Dinamo) să-i dea și lui bani să se ducă în cantonament?

CITEȘTE ȘI  Ion Crăciunescu îl desființează pe arbitrul Horia Mladinovici: „Bă nebunule, astea nu-s greșeli, e prostie!”

Acum că Florin are o problemă cu domnul Burleanu, ok! Dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să aibă ceva cu domnul Burleanu. Dacă Burleanu are ceva cu Hagi, câștiga vreodată Viitorul campionatul?”, a spus Dănuț Lupu pentru Digisport. 

3 Comments

  1. Ptr.asa zisul ” monstru”. Sunt poreclit,de toti Balena Ucigasa. Fara ghilimele,ptr.ca asa sunt. Afla,ca Lupu ,a fost mai tare ca Hagi . Si Prunea mai portar decat Dukadam- ul tau! Ti e usor sa- i faci ,manglitori ,tigani,cand tu ,un stelist obosit,de atatea meciuri trucare de- a lungul anilor,habar nu ai,ce valoare individuala ,au avut ,un Lupu, un Prunea,etc.

  2. Așa băieți…. continuați cu scandalurile…. așteptăm cu nerăbdare și alte „știri” despre golanii României. Felicitări !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.