Nuțu Cămătaru, dezvăluiri halucinante despre cum l-a ”spart cu bătaia” pe Gigi Corsicanu pentru Gigi Becali: „Când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile! I-am scos prin geam!”

Becali n-a nimerit-o-n in Europa

Astăzi, 24 noiembrie, Codin Maticiuc a publicat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, iar 1923.ro a intrat în posesia pasajelor care fac referire la relația temutului personaj cu Gigi Becali.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri halucinante despre cum l-a bătut pe Gigi Corsicanu pentru Gigi Becali

Nuțu Cămătaru a vorbit fără menajamente despre faptele halucinante pe care le-a comis în trecut. Potrivit spuselor acestuia, în urmă cu mai mulți ani, l-a bătut pe Gigi Corsicanu, fost lider al galeriei Rapidului, pentru nimeni altul decât Gigi Becali, actualul patron de la FCSB.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Temutul interlop susține că Gigi Corsicanu a lansat jigniri verbale la adresa familiei lui Gigi Becali, de aici pornind conflictul dintre cei doi. Patronul FCSB-ului era atât de furios pe ultrașul rapidist, încât i-ar fi cerut lui Nuțu Cămătaru să-l antreneze să se bată cu acesta.

„Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani, și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua.

Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep, și că să-l bage pe Gigi.

La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot”, a dezvăluit Nuțu Cămătaru, în cartea lui Codin Maticiuc.

Nuțu Cămătaru: „Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia!”

În cadrul dialogurilor cu Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a povestit cum l-a pus „la punct” pe Gigi Corsicanu. Acesta susține că l-a urmărit pe fostul lider al galeriei giuleștene, iar, în momentul în care acesta se afla într-un taxi, a fost blocat de mai multe mașini ale interlopului.

Apoi, a pornit o încăierare sângeroasă, în urma căreia Gigi Corsicanu „a căzut inconștient”.

„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a mai spus Nuțu Cămătaru.

2 Comments

  1. Ce buni ar fi Cămătarii, Corsicanii și cu Gigi la săpat vreo zece ani la Canalul Dunăre-Bucuresti! În loc de asta se lăfăie în averi și sunt feblețea jurnaliștilor interlopizați.
    Bună țară, rea tocmeală! E țara în care Spoitoru a închiriat Parlamentul, pe semnătura președintelui Bombonel Năstase, pentru un botez la care a participat și europarlamentarul Adrian Păunescu…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.