Gigi BecaliScandal

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri halucinante despre cum l-a ”spart cu bătaia” pe Gigi Corsicanu pentru Gigi Becali: „Când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile! I-am scos prin geam!”

Astăzi, 24 noiembrie, Codin Maticiuc a publicat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, iar 1923.ro a intrat în posesia pasajelor care fac referire la relația temutului personaj cu Gigi Becali.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri halucinante despre cum l-a bătut pe Gigi Corsicanu pentru Gigi Becali

Nuțu Cămătaru a vorbit fără menajamente despre faptele halucinante pe care le-a comis în trecut. Potrivit spuselor acestuia, în urmă cu mai mulți ani, l-a bătut pe Gigi Corsicanu, fost lider al galeriei Rapidului, pentru nimeni altul decât Gigi Becali, actualul patron de la FCSB.

Temutul interlop susține că Gigi Corsicanu a lansat jigniri verbale la adresa familiei lui Gigi Becali, de aici pornind conflictul dintre cei doi. Patronul FCSB-ului era atât de furios pe ultrașul rapidist, încât i-ar fi cerut lui Nuțu Cămătaru să-l antreneze să se bată cu acesta.

„Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani, și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua.

Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep, și că să-l bage pe Gigi.

La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot”, a dezvăluit Nuțu Cămătaru, în cartea lui Codin Maticiuc.

Nuțu Cămătaru: „Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia!”

În cadrul dialogurilor cu Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a povestit cum l-a pus „la punct” pe Gigi Corsicanu. Acesta susține că l-a urmărit pe fostul lider al galeriei giuleștene, iar, în momentul în care acesta se afla într-un taxi, a fost blocat de mai multe mașini ale interlopului.

Apoi, a pornit o încăierare sângeroasă, în urma căreia Gigi Corsicanu „a căzut inconștient”.

„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a mai spus Nuțu Cămătaru.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce buni ar fi Cămătarii, Corsicanii și cu Gigi la săpat vreo zece ani la Canalul Dunăre-Bucuresti! În loc de asta se lăfăie în averi și sunt feblețea jurnaliștilor interlopizați.
    Bună țară, rea tocmeală! E țara în care Spoitoru a închiriat Parlamentul, pe semnătura președintelui Bombonel Năstase, pentru un botez la care a participat și europarlamentarul Adrian Păunescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.