Gigi BecaliScandal

Reacție explozivă a lui Gigi Corsicanu, după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit că l-ar fi bătut pentru Gigi Becali pe liderul galeriei Rapidului: „Dacă mă lovea cum zice, muream ori eu, ori el! Mă făceam haiduc și unul dintre noi nu mai trăia”

Gigi Corsicanu a reacționat după dezăvuirile din cartea scrisă de Codin Maticiuc, „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, și susține că nu și-a luat niciodată bătaie de la cunoscutul interlop.

Celebrul lider al galeriei Rapidului susține că ar fi recunoscut dacă s-ar fi întâmplat un astfel de incident, dar afirmă și că un conflict între el și Cămătaru ar fi condus probabil la un sfârșit tragic pentru unul dintre cei doi.

Gigi Corsicanu, răspuns dur legat de bătaia pe care ar fi luat-o de la Nuțu Cămătaru: „Cred că m-a confundat! Muream ori eu, ori el!”

Codin Maticiuc a scris o carte care are un puternic impact asupra realității din România, prin dezvăluirile făcute de Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai temuți interlopi ai țării. În cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, apare un episod șocant, în care Gigi Corsicanu, la acea vreme liderul incontestabil al galeriei Rapidului, ar fi fost călcat în picioare de Cămătaru.

„La un moment dat s-a luat cu (Gigi) Corsicanu. Acela mereu îl lua la telefon și îl înjura numai de fetele lui. Și băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot. L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de păia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. (…)”, scrie în cartea lui Maticiuc.

ProSport a stat de vorbă cu Gigi Corsicanu, care susține că faptele relatate nu s-ar fi petrecut de fapt și că, probabil, e confundat cu altcineva.

„Nu e adevărat ce scrie acolo. Nu m-a bătut niciodată Nuțu pe mine. Pe mine nu m-a bătut în viața lui! Dacă mă bătea vreodată, muream, nu mai trăiam! Ori eu, ori el muream atunci! Îl urmăream pe stradă și îl omoram, mă făceam haiduc, mă duceam în pădure!

Îl respect pe Nuțu Cămătaru, este șmecher adevărat, dar poate face vreo confuzie în ceea ce mă privește. Niciodată nu m-a atins cu vreun deget, nu mi-a dat o palmă sau vreun pumn! Dacă aș fi luat bătaie de la el, aș fi recunoscut. Pe stradă se mai poate întâmpla, mai dai, mai iei o bătaie, dar de la Nuțu nu am luat”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru ProSport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Zice Corsicanu: ”Cred ca m-a confundat! Muream ori eu ori el.”
    Sincer sa fiu eu regret aceasta confuzie. Era bine daca s-ar fi intamplat ce spune el.
    Si intr-un caz si in celalalt societatea ar fi avut de castigat.

  2. Nu-ți vine să crezi ce lighioane dau tonul în fotbalul din România. Indivizii ăștia stau la masă cu marii noștri „întreprinzători” Copos, Becali, Angelescu, Borcea, cheamă echipele la „ședință”, dau declarații și interviuri gazetarilor servili, sunt buni amici cu comisari, chestori, procurori și primari… Și toate astea în văzul lumii, fără să se ferească măcar ca interlopii din Franța, Spania sau Italia.
    Ehei, dacă am avea guvern, legi, justiție și închisori, ar fi altfel. Eu preferam România condusă de activiști României conduse de golani, borfași și spoitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.