Farul – Rapid | Concurs de pronosticuri | Participa si tu

rapidistii

Va multumim tuturor pentru participare! 9 oameni au nimerit scorul corect, iar in urma tragerii la sorti, castigator a fost desemnat Faltinschi Laviniu. Castigatorul este rugat sa-si verifice adresa de email.

_____________________

Spune intr-un comentariu cat crezi ca se va termina partida dintre Farul si Rapid si poti castiga tricoul din imaginea de mai jos

Tricou Inima 1923 (Alb)

Pentru a fi luat in considerare, pronosticul trebuie dat pana sambata, 04.12.2021, ora 19.

Deoarece, in cazul in care te vom alege castigator, ne vor trebui detaliile de livrare si marimea tricoului, te rugam ca inainte de a a lasa pronosticul sa specifici o adresa de email valida, in formularul de comentarii.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

ATENTIE! SUNT CONSIDERATE VALABILE DOAR PRONOSTICURILE DATE PE SITE! CELE DE PE FACEBOOK NU LE VOM LUA IN CONSIDERARE!

TRICOUL POATE FI COMANDAT AICI

Mult succes tuturor!

154 Comments

 1. Complicat cu Farul. După ce am văzut la Mediaș, mă îndoiesc că arbitrii mai lasă să piardă Hagi. E drept că nici cu noi nu e în regulă, dar nu mai jucăm cu Chindia !

 2. Bine ar fi daca s-ar mai aduna si o taxa de participare de 10 lei iar suma sa se imparta celor ce ghicesc rezultatul. Atunci ar dispare mistocareala unora care dau scoruri de maidan cum ar fi 6 la 0.
  Eu sper intr-un rezultat de egalitate. 1-1.

 3. La pronosticurile cu Mioveni au fost 11 oameni care au nimerit-o. Eu oricum n-am câștigat (speram la bikini…). Acu’ să zic un optimist 1-1.

 4. Cu Mioveni am crezut ca vom pierde 1-0 .. nu am fost departe. De data asta sunt convins ca ii batem pe Farul cu 2-0 poate

 5. Fiți atenți ce vă spun: Rapid bate la Constanța cu 3-0! Țineți minte ce vă zic!

 6. 2-0 pentru farul , suntem praf,numai jucam nimic !atac 0 ,mijloc sub zero,aparare -1 ,nu stiu ce sa intamplat dar ma gandesc serios sa evitam retrogradarea !

 7. E amuzant că unii prevăd… victoria Rapidului ! Eu mă aștept ca Hagi să măture cu noi pe jos.
  Nico, mai dă-i un tricou vișiniu cu numărul 10, poate ne iartă de un 5-0!

Comments are closed.