Albu socheazã: „Am luat un punct nemeritat”

Alex Albu Romania

La finalul partidei de la Mioveni, Albu socheazã: „Am luat un punct nemeritat”

„Mereu am zâmbetul pe buze. Am luat un punct nemeritat pentru că adversara a jucat mai bine. Dumnezeu a întors fața și către noi. Mă bucur că am luat acel punct, dar trebuie să ne dea de gândit pentru că nu am făcut un meci așa cum trebuia. Mă așteptam să fie alături de noi, dar din cauza aceste legi… mi se pare absurd.  Este dificil, este greu. Sperăm să jucăm la ore mai decente pentru a avea suporterii lângă noi. Sunt sigur că o să avem altă putere dacă îi avem lângă noi. Orice meci e dificil, nu contează locul în clasament sau echipa. Trebuie să ne pregătim foarte bine și să avem atitudinea din repriza a doua. Trebuie să jucăm ca în tur, să fim mai motivați, să avem altă atitudine. Trebuie să ne dea un pic de gândit acest meci. Nu este un capăt de țară, mai este mult până departe”, a spus Alexandru Albu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rapidiștii sunt îngrijorați după ce au remizat cu CS Mioveni, scor 1-1, în etapa a 17-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022.

Formația din Giulești a luat un singur punct din duelul cu CS Mioveni, scor 1-1, iar jucătorii lui Mihai Iosif își fac „mea culpa”.

Elevii lui Mihai Iosif recunosc că adversarii de la CS Mioveni au fost mai buni în prima repriză, iar punctul obținut în runda a 17-a nu a fost câștigat pe merit, scrie prosport.ro

CITEȘTE ȘI  Peluza Nord cere respect pentru rapidisti

Rapidiștii sunt îngrijorați după remiza cu CS Mioveni

Deși jocul Rapidului nu este unul foarte bun, fotbaliștii grupării din Giulești sunt cu gândul la play-off-ul Ligii 1.

„Nu ne-am regăsit. E adevărat că pe finalul meciului o greșeală făcută de mine putea să ne coste încă două puncte pierdute. Eu cred că este un rezultat echitabil. Prima repriză a fost a celor de la Mioveni, iar a doua a fost a noastra. Mă interesează ceea ce se întâmplă la Rapid. În seara asta a fost un rezultat echitabil, dar probabil ar fi trebuit să avem câteva puncte în plus dacă ne uităm în urmă. Au fost greșeli individuale, greșeli de juniori, dar încercăm să învățăm din ele și să nu mai repetăm. Suntem conștienți că se apropie sfârșitul și ne interesează ca atunci când se trage linia să ne îndeplinim obiectivul. Obiectivul meu personal este calificarea în play-off. Rapid este o echipă nou promovată, dar istoria ne obligă să ne dorim mai mult. Eu cred că avem valoarea și jucătorii necesari pentru a ocupa unul din primele 6 locuri. E adevărat că am făcut jocuri mai bune cu echipele mai bine cotate și clasate. Nu știu dacă o să fie la fel de bine și ce urmează, dar să dea Dumnezeu să fie așa și să facem jocuri bune, să luăm puncte cu echipele mai bine cotate”, a spus Dragoș Grigore.

5 Comments

  1. În timpul ăsta antrenorul Becali și tinerele sale talente câștigă meci după meci.
    N-au obosit deloc 🙂

  2. Iarăși articol despre declarațiile lui Grigore și Albu?! Mai și puneți în titlu: „Albu ȘOCHEAZĂ!”

  3. Fără vrăjile Mamei Omida din Chitila în primele șase etape, azi am gâfâi cot la cot cu mititeii. În ultimele 11 etape avem… două victorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.