Rapid – CFR Cluj 2-0. Iosif: „Într-o lume capitalistă, moralitatea nu-și mai are locul”

Mihai Iosif Rapid

Mihai Iosif a vorbit la finalul Rapid – CFR Cluj 2-0, prima victorie a vișiniilor după aproape două luni! Un succes clar care, așa cum îl știm pe Miță, i se datorează în bună măsură.

Ce a declarat Mihai Iosif la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-0

„Când am avut 2-0, am devenit neliniștit, eram mai liniștit la 1-0. Deja mă gândeam la meciurile cu Sepsi și cu UTA. Azi am stat bine în teren, am jucat foarte bine, ne-am motivat foarte bine. Dan Petrescu nu mai are nimic de demonstrat în România. În fotbal sunt momente și momente… Din păcate trăim într-o lume capitalistă în care moralitatea nu-și mai are locul, dar eu încerc să rămân același om modest, care respectă pe toată lumea.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Deja a devenit o obișnuință să nu-l avem pentru un meci pe X sau pe Y, dar ne adaptăm. Azi nu vreau să mă mai gândesc la asta, ci să mă eliberez de tensiunea acumulată. Sper ca la meciul următor să avem galeria aproape, pentru că ne-au lipsit. Meciul de genul Dinamo  – Rapid sunt mereu de 1X2 pentru că sunt ambiții mari. Dinamo e jos în clasament acum, dar leul rănit e mereu periculos”, a declarat Mihai Iosif la finalul Rapid – CFR Cluj 2-0.

CITEȘTE ȘI  Rapidiștii sunt îngrijorați după remiza cu CS Mioveni. „Nu ne-am regăsit!” / „Un punct nemeritat!”

4 Comments

  1. Eu nici nu m-am uitat la meci, doar am dat pe flashscore sa aud golurile. Am fost sigur ca ne egaleaza, cand am auzit gol in debutul reprizei a 2-a, am zis ca nici 10 minute n-am rezistat, ce sa vezi 2-0… Mai sa fie. Am zis ca nu ma uit ca nu batem decat daca e tot 2-0 in min 88. Si doar de-acolo m-am uitat! :))
    Daca ne-au egalat toate ciurucurile si alte ciurucuri ne-au batut din devieri si goluri ciudate, chiar n-am crezut ca fix cu CFR ne iese, din superstitie nu m-am uitat. Ei bine, acuma m-as uita la meci, sincer, daca l-as prinde la televizor! Cand stiu ca nu mai urmeaza agonia cele de-a 2-a parti a reprizei secunde! :))

  2. Frumos comentariu,citit printre randuri connstat ca vrut sa spuna multe si a reusit ,m-a convins ca este si destept antrenorul nostru.Multi antrenori ,cu inalte scoli, apreciate de Burleanu,nu au dicursul asa de frumos si cuprinzator ca al lui Mihai Iosif.Astept scuzele celor care il mai contesta ,fara argumente si pe nedrept.In rest frumoasa echipa a facut Nico

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.