Rapid

Rapid – CFR Cluj 2-0. Adi Bălan: „Concentrarea mult mai mare”

Rapid – CFR Cluj 2-0. O victorie categorică, în care Rapid a demonstrat că dacă joacă ce știe și ce poate, este, poate, cea mai bună echipă din Liga 1. Fără ironii. Noi suntem „nebunii” care am crezut mereu, fiindcă am văzut cum arată fotbalul românesc. Mai jos aveți declarațiile lui Adi Bălan, marcatorul ambelor goluri.

Adrian Bălan, după Rapid – CFR Cluj 2-0

„Cred că e concentrarea mult mai mare când jucăm cu echipe mai bune, dăm totul pe teren. Asta ar trebui să facem la fiecare meci. Este greu fără suporteri, a fost decizia lor, o înțelegem, dar sperăm să fie alături de noi, fiindcă ne împing de la spate. La Dinamo am jucat la echipa a doua, dar nu am nimic de demonstrat, eu vreau să joc pentru Rapid”, a declarat Adrian Bălan la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-0, pentru digisport.ro. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat pentru tot ce urmează!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. O palmă usturătoare dată contestatarilor !
  BRAVO MIȚĂ !
  Înscrie-te cât mai repede la „renumita” școală de antrenori a FRF, altfel nu se poate, că așa-i la noi, deși le poți da lecții de antrenorat chiar tu lor !
  FELICITĂRI !
  FORȚA RAPID !

 2. Ar fi pacat sa urmeze doar inca 30.
  E important sa ne calificam in play off, dar mai important e ce facem acolo! 🙂

 3. Felicitari! ASTA ESTE RAPIDUL! TOT ASA, PANA LA CASTIGAREA CAMPIONATULUI!
  Sunt un Rapidist in varsta de 68 de ani, si un suporter al Rapidului de peste 60 de ani. In 1967 am venit pe jos de la Ploiesti, impreuna cu tatal meu si cu multi, multi alti Rapidisti, in ziua in care ECHIPA NOASTRA castiga campionatul. HAI RAPID!

 4. În sfârșit un meci cu adevărat bun al Rapidului. E primul, să sperăm că urmează încă 30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.