Rapid – CFR Cluj 2-0. Dragoș Grigore, pregătit pentru meciul cu Dinamo

Dragos Grigore

Dragoș Grigore a vorbit la finalul partidei Rapid – CFR Cluj 2-0 și a vorbit atât despre partida care tocmai s-a încheiat, cât și despre meciul ce urmează săptămâna viitoare în fața clubului la care a fost în trecut căpitan, Dinamo.

Dragoș Grigore: „Am obținut o victorie meritată, importantă”

„Ne merge bine la Mioveni, dar nu știu dacă ar fi o idee să mai jucăm aici, fiindcă e departe de București. Din punctul meu de vedere am reușit să obținem o victorie importantă, meritată. N-am fost dominați, ne-am creat ocazii de a marca și ne bucurăm pentru acest rezultat! Dacă am ști care e secretul victoriilor, am avea numai victorii. Probabil că sunt și momente precum cele pe care le-am traversat și cu câteva etape în urmă… Ne-a fost greu, dar am rămas uniți. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dar nu am realizat nimic deocamdată, însă urmează meciuri importante„, a spus Dragoș Grigore după Rapid – CFR Cluj 2-0.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Grigore, pregătit de Dinamo după Rapid – CFR Cluj 2-0

„Mă leagă amintiri și plăcute și mai puțin plăcute de Dinamo. Le mulțumesc pentru tot ce am trăit acolo, pentru tot sprijinul acordat, fiindcă datorită lui Dinamo am ajuns unde sunt, și le sunt recunoscător pentru totdeauna. Însă acum îmbrac tricoul Rapidului, e mai puțin important trecutul, acum contează prezentul. E mai puțin important ce loc ocupă formația adversă în clasament. Dovada e CFR în această seară, orice e posibil. Așa se poate întâmpla și contra celor lui Dinamo, pentru că au jucători cu experiență, tineri unii. Va fi un meci interesant.”

„Mă aștept să fie cât mai multă lume. Fotbalul pentru mine e mai frumos cu suporterii în tribune. Nu contează dacă mă înjură, am fost înjurat de suporterii lui Dinamo și când eram la Dinamo… Oamenii vin pe stadion să se descarce„, a declarat Dragoș Grigore pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  FC ARGEȘ II – RAPID II 0-2! MERGEM ÎN PLAY-OFF

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.