NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

Alex Ionita II

Alex Ioniţă II (26 de ani) ar putea debuta pentru Rapid la finalul acestui luni, anunță patronul clubului, Victor Angelescu. Ioniță a scăpat de suspendarea primită ca urmare a scandalului de dopaj de la Astra, iar Rapid ar putea să-l folosească în derby-ul cu Dinamo (23 octombrie, etapa 13) sau cel târziu în meciul cu U Craiova 1948 (1 noiembrie, etapa 14).

Ultimele detalii despre situația lui Alex Ioniță II. Când ar putea juca

„Ioniță se antrenează normal acum, dar a avut o problemă musculară. Cu siguranță nu va intra acum, la meciul cu CFR Cluj, dar este posibil să-l vedem la partidele următoare. Sunt șanse să intre câteva minute cu Dinamo sau cu U Craiova 1948, dar trebuie să ținem cont că nu a mai jucat de foarte mult timp. Pentru început va intra doar câteva minute. Pănoiu a suferit o ruptură musculară, acum se recuperează. Cel mai probabil și el va putea intra cu Dinamo sau cel târziu la meciul cu Craiova. Încă nu știm dacă vom juca pe Arena Națională cu U Craiova 1948, așteptăm ca Primăria să anunțe de când se poate închiria stadionul. Dacă se va putea juca acolo, vrem să ne întoarcem pe Arena Națională. Dacă nu, vom încerca la Mioveni sau la Giurgiu”, a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  A fost penalty?! Craciunescu acuza: „Se vede bine, este contact!”

1 Comment

  1. VA ASTEPTAM LA GIURGIU. MUNICIPIUL NOSTRU ARE FOARTE MULTI RAPIDISTI PATIMASI. VA ASIGUR CA VOM VENI IN NUMAR MARE SI, ALATURI DE FRUMOASA NOASTRA GALERIE, VA SUSTINEM NECONDITIONAT PE TOATA DURATA PARTIDEI. FORTZA RAPID!.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.