Mihai Iosif, supărat pe arbitraj! Ce a declarat antrenorul rapidist

Iosif Rapid

Mihai Iosif a fost unul dintre principalele motive pentru care Rapid a reușit promovarea în această vară. Antrenorul giuleștean a primit aprecierile tuturor, mai ales că nou-promovata a avut un start de sezon foarte bun, însă acum entuziasmul a început să se ducă, iar rezultatele nu mai sunt la fel de concrete. Rapid va avea un test dificil în următoarea etapă, când urmează să întâlnească formația campioană, CFR Cluj. Iosif spune că giuleștenii vor avea un meci greu, mai ales că există anumite probleme de sănătate ale unor jucători.

Probleme de lot pentru Mihai Iosif

„Am avut două rezultate de egalitate în deplasare. Am făcut egal la Sepsi și am văzut că s-a făcut o tragedie, dar că am jucat cu un om în minus nu s-a mai spus. Nu am avut nici fundaș dreapta în anumite meciuri. Jucăm cu echipa campioană, cu un antrenor care nu mai are nimic de dovedit, poate doar la națională. Am jucat cu Mioveni în Cupă și am venit cu trei jucători loviți de acolo. Goge are entorsă, până și eu am entorsă”, a spus tehnicianul Rapidului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Baza PRO Rapid, marele vis al lui Mihai Iosif

Mihai Iosif a vorbit despre dificultățile pe care echipa le are în ceea ce privește pregătirea, asta în condițiile în care baza PRO Rapid se află în paragină, fiind abandonată de mai mulți ani.

„E o problemă majoră că nu avem baza noastră de pregătire. Ne mutăm zi de zi, depinde ce găsește clubul. Acum ne antrenăm pe la fostul IMGB, de două sau trei săptămâni. Ne afectează problemele astea, atât pe mine, cât și pe jucători. Sperăm că în ceasul al 12-lea o să recuperăm PRO Rapid. În Giulești, jucăm meciurile și atât. Maxim un antrenament, înainte de meci. Principalul obiectiv administrativ ăsta ar trebui să fie. PRO Rapid și stadionul. Pretențiile urcaseră din cauza parcursului extraordinar pe care l-am avut. Nu suntem într-o situație proastă, ba chiar bună.”

„Se spune că avem jucători de națională, dar nu e neapărat adevărat. Ei au fost propulsați de colectiv, că la începutul sezonului nu erau fotbaliști de națională. Bineînțeles că CFR-ul este de bătut. Nu există echipă de nebătut. Prietenii în viață se văd în momentele dificile, mă refer și la conducere. Nu există nici o diferență între nimeni din club. Jucătorii sunt actorii principali, noi, ceilalți, încercăm să-i ajutăm pe ei”, a mai spus Iosif.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif le răspunde contestatarilor după Rapid – CS Mioveni 1-1: “Îmi asum cele 28 de puncte”

Supărat pe arbitraj

Giuleștenii au contestat arbitrajul după ce au început să aibă rezultate negative, iar de multe ori au fost îndreptățiți să facă acest lucru.

„Am fost privați de foarte multe lucruri în anumite meciuri. Sperăm să nu se mai întâmple. Vrem doar un arbitraj corect, nu pro-Rapid, doar baza cu acest nume o vrem. Toți greșim, dar când toate ți se întâmplă numai ție, parcă nu mai e doar o greșeală. Fiecare se uita în grădina lui. Nu am avut nici o greșeala în favoarea noastră, doar în defavoare. Alex Ioniță s-a antrenat și el cu noi de o lună de zile și sperăm să-l punem cât mai repede pe picioare. E acasă. Speră să redevină ceea ce fost și chiar mai bun de atât. E foarte serios, foarte motivat, un băiat educat, civilizat, care iubește fotbalul și mai are multe de demonstrat”, a spus Mihai Iosif, la Digi Sport Special.

3 Comments

  1. Sunt f multe neajunsuri, care evident influențează activitatea…Nu poți face performanță în asemenea mod ; o problemă care trebuia rezolvată înainte de începerea campionatului! Altfel, Da, nu a existat meci să nu fim ciupit, mai mult sau mai puțin, iar aici problemă conducerii; am mai spus-o, cu JAVRELE trebuie să te porți ca atare! În schimb nui ok faptul ca echipa nu este încurajată, mai ales la un asemenea meci- pe teren neutru, cum au fost toate de altfel! Nu sunt de acord cu niciun fel de discriminare, însă unele masuri de protejare sunt necesare!

  2. Baza Pro Rapid este istorie. Uitati de ea. Ce a fost nu o sa mai fie. Probabil o sa apara ceva rezidential pe acolo. Victor ar trebui sa se orienteze spre achizitia unui teren, nu neaparat in Bucuresti si construirea unei alte baze de pregatire. Nu stiu daca s-ar mai putea numi tot Pro Rapid, dar ar fi ceva.
    Referitor la arbitraje, Iosif ar trebui sa se abtina si sa lase conducerea sa ia pozitie. Asa a facut cu frf si i-au tras-o, iar acum se ia de arbitri si o sa si-o ia din nou. Echipa o sa piarda din nou.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.