PELUZA NORD: „Unitate înainte de toate!”

Peluza Nord a emis un comunicat pe pagina oficială de Facebook prin care anunță că nu face deplasarea la Mioveni pentru meciul Rapid – CFR Cluj, din cauza discriminărilor la care suporterii sunt supuși de deciziile autorităților. Iată, mai jos, comunicatul:

Ne-am fi dorit ca astăzi să vă putem oferi mai multe informații referitoare la organizarea meciului de duminică, având în vedere că ieri am anunțat prezența. Din păcate, măsurile restrictive și incidența crescută a orașului disputării meciului cauzează o divizare în rândul Familiei Rapidului, iar noi nu vom susține asta. Mereu am militat pentru unitate și am făcut tot ce a fost posibil pentru a ajuta suporterii rapidiști să-și susțină echipa din tribune, dar în cazul de față nu avem alternative.

Peluza Nord nu acceptă discriminarea!

Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de duminică, în ciuda comunicatului anterior. Decizia vine ca urmare a contextului de desfășurare al partidei. Cât timp vor exista rapidiști privați de dreptul de a încuraja clubul, noi vom fi alături de ei. Nu îndemnăm oamenii să rămână nevaccinați, nici să se vaccineze, dar dezaprobăm discriminarea și îngrădirea drepturilor. Crezul nostru a fost mereu: Toți înainte, toți înapoi! Toți pentru unul și unul pentru toți! Familia rămâne unită și la bine și la greu!

Hai Rapid!

4 Comments

  1. Speram să fie peluza măcar în afara stadionului, dar asta e. Dacă nu ne încurajăm echipa acum, cât încă putem, fie vaccinați sau nevaccinați, nu știu când vom mai apuca să o facem. HAI RAPID!!!

  2. Ești liber să nu te vaccinezi, dar atunci ții ciocul mic și rabzi restricțiile. Dacă ai pitici pe creier nu trebuie să ți-i suporte ceilalți.

  3. Taci ma cu vaccinarea ta, fiecare are dreptu sa faca ce vrea cu corpu lui nu sa fie discriminat ca nu a facut un vaccin experimental, tarile civilizate unde mor oameni de la vaccin? oricum aici nu e vorba de un virus e vorba de manipularea populatiei prin metoda frica dar voi habar nu aveti decat sa va uitati la tv toata ziua cum dracu sa aflati adevaru daca perspectiva e numai una.

  4. Da de ce nu îndemnați la vaccinare? Țările civilizate sunt pe cale să rezolve problema în primul rând prin vaccinare.
    Rapidiști de peste tot, vaccinați-vă! 🤪

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.