Clanul Marelui Alb (parerea mea)

Documentarul Recorder face senzatie in acest moment, iar efectele lui se vor vedea in timp, deoarece nu este, din punctul meu de vedere, genul de reportaj care sa faca valva, iar apoi sa se stinga.

Pentru ca loveste si pune sub semnul indoielii credibilitatea institutiei care se bucura de cea mai mare incredere in randul romanilor, iar ecoul produs de acest documentar va rasuna mult timp de acum incolo.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nu ader la principiul ca cine avea suspiciuni deja s-a convins, iar cine nu stia, nici nu vrea sa stie, iar utilitatea acestui reportaj este, din punctul meu de vedere, mult mai importanta decat aratatul cu degetul, revolta si indignarea vis-a-vis de cheltuirea fara sens a banului public.

Cred ca acest reportaj trebuie sa ne faca sa privim si noi, cu mai multa responsabilitate, cu mai multa asumare, felul in care ne dramuim bugetul.

Pentru ca de foarte multe ori, ne comportam cu banii nostri, mai rau decat cei care administreaza defectuos bugetul de stat.

Si, din pacate, e mult mai rau, pentru ca banii nostri sunt castigati cu greu.

Parerea ta care e? Lasa un comentariu mai jos!

Sursa foto: recorder.ro

3 Comments

  1. Problema este gravă (evident că o simțeam și fără acest documentar). Problema este că banii noștri sunt la cheremul unor nesimțiți, a unora care se simt deasupra muritorilor de rând. Votăm de 30 de ani că proștii, iar „aleșii” își bat joc de noi. Asta e problema: că e biserica, că e armata, că e parlamentul sau presedintia, toți sunt o apă și-un pământ.

  2. BOR are „credibilitate” la fel ca Oștirea (😄): fiindcă nimeni nu așteaptă nimic de la ea, nici leafă, nici pensie, nici alocație, nici mașină nemțească la mâna a cincea.
    În schimb româncele credincioase sunt campioanele europene ale avortului, iar ortodocșii noștri cuvioși nu dau nici zece lei pentru catedrala făcută pe banii statului.
    Românii merg la biserică așa cum se duc la mama Omida în Chitila – ca să treacă la bac, să câștige la fotbal, să se vindece de vreo boală intimă…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.