Dragoș Grigore le cere fanilor rapidiști să vină la Mioveni

Dragos Grigore

Dragoș Grigore a vorbit despre partida Rapid – CFR Cluj de duminică, de la Mioveni. El își dorește cât mai mulți rapidiști aproape la partidă. Asta în contextul, justificat, în care Peluza Nord refuză să facă deplasarea la Mioveni din cauza măsurilor discriminatorii care, practic, le interzic oamenilor sănătoși să vină la meci.

Ce a declarat Dragoș Grigore

E o veste nu tocmai plăcută (n.r. – numărul redus de fani) pentru noi, jucătorii, mai cred însă că până duminică mai e timp şi poate se vor răzgândi. Vom întâlni campioana României şi vom avea un meci greu şi cu ei in tribuna ne va fi mai uşor. Nu ştiu dacă Mioveniul e talismanul nostru, vom încerca să nu rupem tradiţia şi sper să reuşim un rezultat pozitiv. Nu mă gândesc nicio secundă la meciul cu Dinamo pentru că e important ce vom face duminică împotriva celor de la CFR.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Sunt sigur că nu voi fi primit foarte frumos, dar e dreptul lor să mă apostrofeze, să se comporte cum consideră ei de cuviinţă. Eu voi intra în teren cu gândul de a da totul pentru Rapid, pentru că ceea ce mă interesează în momentul de faţă este doar Rapidul”, a spus Dragoș Grigore.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, cuvinte frumoase la adresa lui Gheorghe Hagi, înainte de Farul – Rapid: „Un nou Hagi nu cred că se va naște”

4 Comments

 1. Lăsați orgoliile,Rapidul are nevoie de suporteri acum mai mult ca niciodată!Forta Rapid!

 2. Direct pentru Bocciu

  Ati fost aproape de Rapid tot timpul pe vreme rece si pe vânt idiferent de liga sau nivel. Sunteti singura galerie din Europa care cânta mai mult de 130 de minute non-stop fara respiratie.
  Sunteti singuri împotriva tuturor adevarat vorbesc

  Bocciule ai ales cel mai prost moment sa nu fiti alaturi de echipa.
  Te rog cauta alt meci pentru protest

  Asta nu!!!
  E crucial pentru noi Rapidistii de pretutindeni ( sunt in Spania de 20 de ani)

  Bocciule aduna fortele.
  E timpul!!!!!

  Hai Rapid !!!!

 3. Și eu am spus același lucru, suporterii trebuie sa fie lângă echipă, mai ales intr- un astfel de meci! Altfel, frumos discurs, profesionist al lui Grigore! Presimt un rezultat mare, FORZA RAPID!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.