Mihai Iosif, furibund după abuzul inimaginabil al FRF

Iosif Rapid

Mihai Iosif a fost interzis de FRF pe bancă cu numai câteva zeci de minute înainte de startul meciului UTA – Rapid 2-2. Iată ce a avut de declarat tehnicianul la final:

Da, am discutat cu preparatorul fizic, dar cam greu, nu se auzea bine, se întrerupea. Ne-am mișcat cam în reluare la această comunicare. Noi eram pregătiți tehnologic, dar asta a fost. Eram în cameră, mă pregăteam de meci. Cum să primesc vestea că sunt suspendat? Credeți că mai e ceva de discutat? Indiferent de situație, antrenorul este cu echipa. Numai prin filme am mai văzut cum am stat eu.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Cred că ieșirea lui Goge ne-a dereglat total. Nu am avut dublură înainte de meci ca fundaș dreapta. Pancone l-a reprofilat prima oară fundaș stânga, iar el acum și stânga și dreapta e un fel de peste tot. Nu am avut nicio altă soluție. După aceea, Albu a suferit și el niște dureri și nu mai aveam fundași dreapta. Am luat două goluri pe niște neatenții. Mă bucur că am dat primul gol din ce am făcut ieri la antrenament. Per total, cred că a fost un rezultat echitabil. Nu știu dacă a fost penalty, că nu am văzut reluarea.”

„Dacă spuneam înainte de meci, cred că eram mulțumit cu un punct. Acum, că am fost egalați la final, ne dădea dreptul să sperăm la mai mult. Nu s-a schimbat obiectivul, e același ca la începutul campionatului. E rău că nu avem dubluri foarte multe pe posturi. În perioada asta, nu cred că mai pot veni jucătorii. Vedem la iarnă, nu vreau să depășim bugetul sub nicio formă, pentru că asta ar aduce nemulțumiri în echipă.”

„Ținând cont de anumiți factori, cred că am luat un punct, nu am pierdut două.  Belu a fost suspendat azi, cu Dragoș Grigore nu am vrut să forțez cu el ca să nu facă o recidivă. N-am avut dublură la dublură, ca să spun așa. Dacă depășim bugetul, vor fi probleme la salarii. Jucătorii și toți cei ce muncesc e normal să-și ia salariul la timp, atât cât este. Toată lumea din club e cu salariile la zi”.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

9 Comments

 1. Foarte corect, Anonim! As mai puncta ca Hlistei este o umbra a golgeterului din sezonul trecut, in 8 meciuri a reușit sa dureze de vreo doua ori la poarta. I-as da mai multe șanse lui Rareș Ilie, as schimba fundașul dreapta care creează bulevarde pentru adversari, nu l-as mai baga deloc pe Balan care nu exista… as face multe! Ma bag eu director tehnic sa-l ajut pe Mita! 😁

 2. Toată stima și respectul pentru Miță. Cuvintele sunt de prisos. După război mulți se arată …..

 3. Revin și aici, e fb ca discutăm, ca avem păreri diferite, doar așa vom putea sugera( prin intermediul 1923.ro) unele soluții viabile. Miță este copilul nebun al Giuleștiului, dar logic nu are încă experienta necesară…În plus, stalinistii de la frf ne vor taxa cu fiecare ocazie ; ați văzut, nicio măsură pt.scandarile și bannerele rasiste( IN FIECARE ETAPĂ!!!), vor urma în mod cert arbitrajele ( suntem singura echipă în care jucătorii au aproape toți cate2,3 cartonașe galbene), ce facem, stam fără antrenor pe bancă???Nu se poate! Cu toată iubirea și recunoștința pt.Miță ii trebuie o ” dublură”, urgent!!! Cineva din redacție ne sugera responsabilitatea individuală dublată de anvergura „căpitanului „Săpunaru! Este neprofesional, e amatorism ;cel puțin pana se rezolvă cu nenorocita asta de licență, sa angajeze un director tehnic ! Nico sigur are mult mai multe date și cred ca am rezolva temporar problema, NU SE POATE CONTINUA AȘA! Nico, Victor, Miță și reprezentanți ai galeriei, ai suporterilor trebuie sa cada de acord și sa rezolve situația! Aștept răspuns prin intermediul sit- ului de la conducere! FORZA RAPID!!!

 4. Sunt total de acord cu comentariul anonimului de dinaintea mea, așa trebuia procedat, mai ales că SĂPUNARU a jucat mult timp ca fundaș dreapta, chiar și la națională !
  Cu Dragoș Grigore, 10-15 minute pe final și cu Săpunaru fundaș dreapta, cum spuneam era rezolvată problema, dar se vede că și Miță Iosif mai are de învățat, mai ales din greșeli…
  ORICUM TOATĂ STIMA PENTRU MIȚĂ PENTRU CEEA CE A FĂCUT PÂNĂ ACUM CU CEEA CE ARE CA LOT DE JUCĂTORI.
  Poate se impune, în continuare chiar forțarea un pic a bugetului, prin aducerea unor dubluri de calitate în apărare.
  ORICUM, S-A DOVEDIT, PENTRU A CÂTA OARE CĂ SUNTEM SINGURI ÎMPOTRIVA TUTUROR, FRF PUNÂND PIEDICI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ ORIUNDE NE PRIND !
  MĂ ÎNTREB OARE, ONOR REPREZENTANȚII FRF AU VĂZUT BENERELE XENOFOBE AFIȘATE DE GALERIA UTE-I LA MECIUL DE VINERI ?!?!?
  EU NU CRED, ALTFEL AR FI COMUNICAT CEVA PÂNĂ ACUM…

 5. Nu inteleg de ce nu l-au vrut pe Nicky Vasile. Asa nejucat de o perioada, tot e cu 3 clase peste Florica.

 6. În meciul cu craiova l.a băgat pe florica eram sigur ca ne egalează. Hlistei trebuia scos mai demult nu in minutul 90. Vorba comentariului de mai sus, ii schimbi pe cei care nu joaca bine, nu faci schimbarile de pe foaie, ca nu suntem la football manager. Poate vede si Mihai Iosif mai bine meciul din tribună decat de pe banca..

  Ps: oricum stam bine in campionat mulțumită domnului Iosif.

 7. Cine e de vină dacă Rapidul umblă după Ben Arfa, Ioniță II, Marzouk sau Stahl când era evident că n-are rezerve de fundași laterali și de vârf?

 8. Foarte simplu, Săpunaru banda dreaptă, D Grigore pentru 10 minute lângă Dandea și problema era rezolvată. 10 minute depărtare de 3 pucte. Eu zic că merita riscat pentru 3 puncte. Dar…s-a repetat situația din meciul cu Craiova. Când e nevoie de altceva decât schimbările de pe foaie, normale, cu părere de rău dar Miță nu le prea lovește. Păcat…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.