Adrian Matei, secundul lui Mihai Iosif, a vorbit după suspendarea lui Miță la finalul UTA – Rapid 2-2

Rapid Iosif Matei

Adrian Matei, deși este antrenor secund de facto, figurează ca principal în acte, pentru că are licența cerută de marea FRF. Iată care sunt declarațiile antrenorului de la Rapid după partida de la Arad.

„Cred că am făcut un joc bun în prima repriză, s-a văzut asta și pe tabelă, am condus cu 2-0. În a doua repriză am avut două momente… UTA a pus o presiune foarte bună în a doua repriză. E un rezultat pentru ambele combatante. Le mulțumesc suporterilor noștri care au făcut un efort uriaș să fie prezenți alături de noi. Cred că anula cesta, obiectivul principal pentru UTA este play-off-ul și cred că va fi greu să se câștige chiar și un punct la UTA”, a declarat Adrian Matei la Look Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

17 Comments

  1. Da este normal sa fim suparati Sa conduci cu 2-0 si sa fim egalati in ultimele 10 minute…..e o problema..Noi facem schimbari si primim goluri ei fac schimbari care ne dau goluri. Resulta ca nu Avem rezerve de Calitate Pacat de glurile lui Albu care ne-au bucurat enorm si apoi a venit tristetea.. Atentie la ce urmeaza.Sa fim increzatori in Sapun si echipa noastra draga Hai Rapidu

  2. Avem o echipa decenta pentru a incerca sa prindem un loc in play-off. Mai mult nu se poate cu acest lot. Daca prindem loc de play-off suntem lux!

  3. NU AVEM ANTRENOR! Nu e posibil de fiecare dată când conduci să te retragi total. Cu cine am jucat? Bayern? Naționala Braziliei? Manchester City? Mita e rapidist și atât. El e bun la recital in vestiar si mai nou la aroganțe cât cuprind, e total opus din omul pus mereu pe glume, modest și simpatic. Păcat, fiindcă echipa este bună. Rapidiștii care văd altceva, ar trebui să își pună semne de întrebare în privința a 80% din victoriile obținute. Fiecare înțelege ce vrea… Cu un antrenor, defilăm.

  4. Noi Rapidistii avem o meteahna; niciodată nu suntem mulțumiți…Dintr-un anumit pct de vedere este de înțeles, însă acum nu este cazul…Echipa stă bine- cine se gândea la acest parcurs???, dar logic, se poate și mai bine. Sincer, schimbările din ultimele 2 partide au fost total neinspirate : Moise,clar nu este de RAPID, cu Craiova pe dreapta putea stă Goge sau Carnat, cz ieri, iar stânga putea fi retras Panoiu de ex.,Alamo cred eu era mai indicat, ar fi ținut de minge, în plus Barbu nu a fost încercat deloc, iar dreapta putea fi pus Nastos,de ce nu ? .Altfel mai ne trebuie vreo 2,3 jucători pentru a aspira la play- off. O pb. ff importantă este aceea a prezentei antrenorului pe bancă; cineva a spus ca nu este nevoie, este o mare prostie, jucătorul, mai ales în momentele delicate trebuie sa te vadă, sa te simtă…Nu putem continua așa asta este clar! Vom pierde din ce în ce mai multe puncte! Soluția? Una delicată, dar oportună și urgentă, aducerea unui director tehnic, care împreună cu Miță sa conducă echipa! E singura soluție viabila! Miță a avut mare ghinion, frf este o cocină, condusă doar pe interese! Deci ,cred eu, urgent, Nico trebuie sa vb.cu Miță, cu Victor di ci reprezentanții galeriei, Altfel, vom claca!!! Îmi este f greu sa spun asta , pt ca Miță are cel mai mare merit, dar momentan, RAPIDUL TREBUIE SA FIE MAI PRESUS DE ORICE PERSOANA !!! Sper sa ieșim cu bine, FORZA RAPID!!!

  5. Nu mai criticați un juc care a venit din c cu noi pune mult suflet in joc dar a jucat împotriva echipei de suflet

  6. Bălan face un joc tactic excelent stilul actual pe calitățile jucătorilor actuali locul2 Forzza Mita

  7. Forzza Mita ce nu va convine nou promovată locu2 CFR este din alt film lipsa de lot se cunoaște Moise sa inteleaga ca joaca la Rapid cînd intra sa intre cu tupeu spun din nou ILIE trebuie forțat este un talent

  8. Iosif trebuie sa inteleaga ca de cate ori va da raspunsuri smecheresti, o va lua in freza de la federatie. Sa faca scoala si sa-si vada de treaba. Poate sa pregateasca echipa la antrenamente, poate sa stabileasca tactica de joc, iar in timpul meciului are atatea posibilitati de comunicare cu secundul, care poate sa dea indicatii, dar or mai fi si orgolii, cine stie? Conducerea sa urmareasca, cu mare atentie, treburile astea.

  9. @Constantin

    “Rezerva lui Balan e din alt film”..dar Balan de unde vi se pare ca e? Omul joaca meci de meci degeaba. Nu castiga dueluri cu fundasii adeversi, nu se demarca, e extrem de lent, nu face pressing etc. Mai slab decat Balan e doar Hlistei. Hlistei e cap de linie. Stim cu totii ca daca ajunge mingea la Hlistei, nu are cum sa se termine bine pentru Rapid. Hlistei nu are viteza, nu are dribbling, nu prea are solutii. Cu tot respectul, nu e jucator pe Liga 1. Partea proasta e ca mai da si cate o pasa aiurea sau pierde mingea intr-un moment in care adeversarul poate contraataca periculos. E doar parerea mea, dar mi se pare ca fie sunt extrem de slabi pe faza ofensiva, fie nu lucreaza suficient la antrenamente. Si nu ma refer doar la meciul cu UTA, la meciul cu UTA tactica a fost defensiva in prima repriza si a lipsit cu desavarsire in a doua.

    Cum zicea cineva mai jos, obiectivul de salvare de la retrogradare e unul corect. Nu ai cum sa-ti propui mai mult cu un lot de 7-8 jucatori.

  10. Păcat, să ai 2 – 0 și să termini în corzi e dezamăgitor. S-a văzut că banca de rezerve este foarte, foarte subțire. Improvizațiile nu rezolvă acest aspect. Salvarea de la retrogradare este un obiectiv realist. De playoff nu cred că putem spera…

  11. Nu avem banca de rezerve. Se vede. Dandea se pozitioneaza prost, in spatele adversarilor, Goge este lent si de pe partea lui vine pericolul, iar rezerva lui Balan este din alt film.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.