Rapid

Cătălin Hlistei, emoții înainte de meciul UTA – Rapid 2-2

Cătălin Hlistei, fostul jucător de la UTA, a vorbit despre partida în care Rapid a luat numai un punct, cu toate că a condus cu 2-0 până în minutul 82.

„A fost un meci foarte greu, special pentru mine, că am revenit acasă, e prima dată când văd noul stadion. N-am știut să gestionăm finalul de meci, dar trebuie să învățăm din asta. E frustrant că nu putem pleca cu toate punctele acasă, dar trebuie să luăm trei puncte în meciul cu Gaz Metan. A fost o atmosferă ciudată fără Mihai Iosif în vestiar, am aflat cu două ore înainte de meci că nu poate sta pe bancă. Ne propunem șase puncte în următoarele două partide!”, a spus și Cătălin Hlistei la finalul partidei UTA – Rapid 2-2 la Look Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. În principiu e ok…Altfel, sa anunți cu 2,3 h înainte de începerea meciului ca nu poți sta pe bancă este RĂUTATE, RAZBUNARE prosteasca a unor JEGOȘI FRUSTRATI cărora RAPID le stă în gât!!! Pe de alta parte, in fiecare meci la adresa noastră se afișează și se strigă mesaje rasiste!!! Ce face frf??? Le dă de 2 lei amendă!!! Ce pretenție sa ai??? O șleahtă de comuniști scârboși!!! Pofta bună zdrențelor!!!

  2. Liga 1 este altceva și se dovedește că este cam prea mult pentru Cătălin. Se zbate, la fel ca și Bălan de altfel, dar fără mari realizări. Are ceva mai mult aport pe faza defensivă dar nu ăsta este rolul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.