Horațiu Moldovan, impresii după UTA – Rapid 2-2

Moldovan Rapid

Horațiu Moldovan a apărat excelent și în meciul UTA – Rapid 2-2, chiar dacă a luat două goluri pe final. Un lucru e sigur! Ai noștri au portar! Iată ce a declarat unul dintre cei mai buni oameni de la Rapid la finalul partidei.

„Am avut 2-0, e frustrant că nu am obținut victoria, dar au pus o presiune foarte mare în repriza a doua și a fost greu. Îmi pare rău că n-am ținut poarta intactă până la final, ăsta e scopul meu la fiecare meci. Ne pregătim pentru următoarele meciuri de acasă, e bine și așa, un punct. Nu cred că a fost o revanșă… Le mulțumesc oamenilor de aici pentru cum m-au primit, că aici, la Arad, am debutat în Liga 1. A fost greu fără domnul Iosif, a fost un impuls negativ, pentru că ne dă o energie bună de pe bancă”, a declarat Horațiu Moldovan la Look Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Rapid a măturat pe jos cu fcsb în acest sezon. Ioniță I a rămas naș

4 Comments

  1. Fiti calmi si priviti jumatatea plina a paharului. Daca eram pe la coada clasamentului ce mai ziceati? Vezi Craiova cu Mutu., Fcsb. Nu uitati ca am batut Botosani , Fcsb Argesu etc. UTA a batut fcsb Craiova , Botosani i-a tras-o CFR cu Dan Petrescu pe banca. Nu suntem invincibili. Eu zic ca e f. bine . Mai multa determinare din partea rezervelor , acolo e o problema. UTA ne- a egalat cu rezervele, asta da de gandit.
    Dar cu liniste la echipa se rezolva si va fi bine. Sa avem incredere in Mita si echipa lui.

  2. Bai faceti Ceva cu mizeria asta de joc , nu va mai bagati cu fundu in poarta dupa ce dati gol ,.ce tactica e asta ? Iosif lasa ne , nu esti de rapid ,ai avut noroc pana acum ne a tinut apararea , nu cred ca mai castigam vreun meci pana la finalul turului , o sa retrogradam anul asta cu jocul asta , norocul nu ne.mai ajuta

  3. Horațiu este unul dintre cei 5 sau 6 jucători care duc echipa în spate etapă de etapă. Adică alături de Săpunaru, Albu, Crepulja, Belu, Morais câteodată Carnat, câteodată Ilie și când joacă Grigore. Din păcate de fiecare dată joacă în inferioritate cu cel puțin doi jucători.

  4. Încă două puncte pierdute foarte ușor. A început criza?
    Obiceiul Rapidului de a se retrage repede în apărare când conduce devine fatal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.