Daniel PancuRapid

Daniel Pancu, analiză după remiza de la Arad

Daniel Pancu, fost jucător și antrenor la Rapid, a comentat partida și a spus că echipa giuleșteană a jucat dezamăgitor în repriza secundă de la Arad. În plus, Pancu a identificat și o problemă majoră pe care o are Mihai Iosif: lipsa soluțiilor de pe banca de rezerve.

Ce a declarat Daniel Pancu după UTA – Rapid 2-2

„Rapid, în repriza a doua n-a existat! N-a contat. Nici schimbările venite, Marzouk și Pănoiu, nu aduc nimic. Te-ai fi așteptat să vină cu prospețime, să scoată un fault, un aut. Carnat e obligat să joace fundaș dreapta după accidentarea lui Goge. Moise nu aduce nici el un plus de pe bancă. Dacă lipsesc doi jucători, Rapid nu are încă pe bancă soluțiile cu care să îi înlocuiască pe titulari.”

„A fost o primă repriză controlată de Rapid, care marchează după două faze fixe, mai are o ocazie după un aut. La pauză, Balint îl schimbă pe Passaglia, un jucător foarte sigur, dar destul de lent. Împotriva unei apărări supraaglomerate era foarte greu să destabilizezi cu un astfel de joc. Mai introduce un vârf, pe Hora lângă Dangubic, iar Ubbink vine undeva în spatele lor. Rămâne doar Vorobjovas în zona centrală. Au fost multe ocazii, cornere. Până la urmă, arădenii sunt răsplătiți ca efort și ca joc. E un rezultat echitabil”, a spus Daniel Pancu, potrivit digisport.ro, citat de gsp.ro.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Va zic eu de ce nu joaca cu Rareș Ilie. Pentru ca Rareș e jucător tehnic și de atac, iar Mita nu știe sa joace decât cu fundași. Antrenorul nostru ar începe meciul cu 11 fundași dacă ar avea, noroc ca nu-i are. Apropo de fundași, cine e fundaș dreapta la noi? Ca e bulevard pe-acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.