INFO | Rapid are două meciuri la rând acasă în Liga 1

Rapid Peluza Nord

S-a stabilit programul pe care Rapid îl are în Liga 1 în următoarele două etape. Astfel, giuleștenii evoluează, cel mai probabil, pe Arena Națională după următorul program:

 • Rapid – Gaz Metan Mediaș, 17 septembrie, ora 21:00 (confirmat, Arena Națională)
 • Rapid – FC Voluntari, 24 septembrie, ora 20:00

Așteptăm șase puncte de la băieți în cele două partide, pentru că noi credem în ei!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Între acestea, Rapid va juca în Cupă, la Mioveni, cu echipa locală. Partida, aproape sigur, va avea loc pe 21 septembrie. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru detalii!

CITEȘTE ȘI  "Iosif e cel mai bun antrenor din România! Dacă îl schimbă, Rapid retrogradează"

10 Comments

 1. Tu crezi că dacă ataci cu fundașii la centru iei vreodată bătaie? Nu! Dar asta jucătorii trebuie să facă, că de aia sunt plătiți. Voi credeți că Iosif le zice: bă! Curu-n poartă! Nu, nu le zice așa. Așa că? E din instinct, din micime, din impostură. Dar, atenție! Nu pe ai noștri îi acuzăm doar aici, ci pe toți, la nivel global. Că în loc să joci fotbal, adică să faci ceea ce ești plătit să faci, te aperi non-stop. Uneori va merge, alteori va face la fel adversarul, însă trendul e universal. Momentan Rapid e pe 2 și asta e super! Cu două victorii se poate ajunge sus de tot.

 2. In ultimele doua meciuri am luat doar un punct, iar la poarta noastră a fost asediul de la Rovine. As fi preferat sa nu luam nici un punct dar noi sa fim aia care ataca și pun presiune pe adversar. Cred ca ar trebui regândit sistemul de joc. Zic și eu…

 3. Ar fi grozav 6 puncte din 2 meciuri. Dar va fi și greu. Mai ales cu Voluntari, cred eu. Până la urmă, apărarea ne-a trădat, căci în atac s-a marcat. E greu de zis ce trebuie făcut…dar suntem, totuși, o echipă nou promovată. Să fim în primele 6 echipe ar fi un lucru formidabil. Dar drumul e foarte lung…

 4. Sunt de acord cu Antisistem, nu se poate continua cu Miță să nu dea inicații, trebuie să se găsească o soluție benefică pentru echipă. Greul este pe umerii D. Niculae, Miță trebuie să rămână la echipă, dar nu știu ce funcție vă ocupa.??!! S-ar putea ca el să aibe anumite limite….HAI RAPIDUL ,să batem pe Dinamo și CFR.

 5. Și pe cine să aduci…? Fotbaliștii TREBUIE să învețe să justifice salariile, iar Săpunaru e cel care va suna adunarea! Nu poți lua 4.000 – 5.000 euro / lună ca să stai cu curul în poartă. Așa ia oricine. Să nu o mai dăm doar pe antrenor. Cine să vină?

 6. Logic da, ar trebui sa luam 6 pct., dar fără antrenor…Fraților, nu putem continua așa, e ilogic și ( la un moment dat) păgubos. Haideți sa fim obiectivi, care este raportul real dintre inspirația și neispiratia Antrenorului Miță Iosif ?! Mă tem că este pe minus…Cel puțin ultimele 2 partide au fost edificatoare, plus, cum am mai scris, retragerea inexplicabilă în apărare în ultimul sfert, care firesc, a fost taxată de adversari…Cred că ușor,ușor, Miță își arată limitele…(a se citi experiența de liga1). Nu înseamnă despărțirea de el, DOAMNE ferește, dar musai, mai ales acum, când jegoșii din frf ne taxează pf.orice, sa aducem un director tehnic cu experiență lângă el. E oarecum dureros, mai ales pt.el, euforia și emulatia produsă de RAPID datorandu- se lui și lui Nico! Timpul trece și vom pierde iar puncte, care altfel,ne-ar fi urcat pe locul1! Miță e al NOSTRU și așa va rămâne, dar acum vorbim de RAPID!!! El ar trebui sa vina primul cu propunerea , eu asa gândesc! Sper totuși sa ma înșel, însă vreau sa vad și părerile voastre sincere! FORZA RAPID!!!

 7. Salutare
  Când se pun in vânzare bilete pentru meciul cu Medias? Pe „eventim” nu am văzut nimic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.