Rapid

NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!

Mijlocașul Alexandru Ioniță II a revenit la clubul ce l-a crescut, acesta semnând un contract pe trei ani cu Rapid București. Alex a debutat la Rapid pe 21.05.2011, într-un meci cu FC Brașov, din Giulești. Câștigat cu 1-0, și a jucat pentru clubul nostru până în 2013.

Ce a declarat Ioniță II după ce a semnat cu Rapid

„Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist și mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit și totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună și de la anul să ne propunem obiective mărețe. Suporterii să aibă încredere în echipă. Să ne susțină la fiecare meci, ca și până acum”, a spus Ioniță pentru fcrapid.ro.

Palmares bun la 26 ani

În vârstă de 26 de ani, Alex a jucat ultima dată pentru Rapid la finalul lui 2013. Acesta transferându-se atunci la Astra Giurgiu, formație la care a obținut titlul de campion, în 2016. Ulterior, cel poreclit Bulgaru, a fost achiziționat de CFR Cluj, cu care a câștigat alte două trofee de campion al României. Clujenii l-au împrumutat la CSU Craiova și Astra Giurgiu în sezonul 2019/2020, iar în ultima stagiune a evoluat în două partide pentru giurgiuveni. Ioniță II a evoluat un meci pentru echipa națională mare a României, în 2017, într-un joc amical împotriva Kazahstanului (3-1).

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. & „Coclenderul” fotbalului , probabil pentru al cita pe George Copos, Mitică „Oracolul” s-a lansat în ultimatumuri despre activitatea jucătorilor profesioniști cu care nu are contract, ținându-se probabil după Dinu Gheorge (Vamă) care are probabil de cerșit și de la alți fotbaliști profesioniști din liga întâi, fotbaliști care se afirmau când „coclenderul” fotbalului Mitică și Dinu Vamă „administrau” distribuirea șacoșelor cu bani, alături de Gheorghe Becali și Cristian Borcea, pe la echipele din Liga întâi, ?

  2. @ Sunteți de părere că activitatea unor jucători precum Alibec și Budescu depinde foare mult și de activitatea lui Șumudică care a contribuit consistent la statutul lor de jucători profesioniști, aceștia acidentându-se sau neputând juca când se întâlnesc cu antrenori ca Dan Petrescu sau Edi Iordănescu, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.