Rapid

BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!

Rapid continuă să fie un jucător important pe piața transferurilor din România. În urmă cu puțin timp, echipa pregătită de Mihai Iosif și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai talentați mijlocași români ai momentului, scrie playsport.ro. Alexandru Ioniță a semnat cu Rapid și se va alătura lotului giuleștean chiar în această dimineață. Cele două părți au bătut palma miercuri. În următoarele ore, clubul giuleștean va face anunțul oficial. Alexandru Ioniță revine la echipa sa de suflet în calitate de jucător liber de contract. Cu numai câteva ore în urmă, 1923.ro, site-ul tău preferat, cerea transferul mijlocașului crescut de Rapid.

S-a făcut! Alexandru Ioniță a semnat cu Rapid

Vești bune pentru Rapid, care se întărește cu încă un jucător important. După ce au ratat transferul lui Haem Ben Harfa, giuleștenii s-au reorientat. Au accelerat discuțiile deja existente cu Alexandru Ioniță și cele două părți au bătut palma. Astfel, Ioniță revine în circuitul Ligii I la echipa unde a cunoscut consacrarea. Mijlocașul lateral în vârstă de 26 de ani are și avantajul că vine liber de contract. Sperăm ca această revenire a jucătorului să fie una de bun augur pentru cariera sa! Alex și-a încheiat conturile cu CFR Cluj, formație la care a activat în primul eșalon al fotbalului românesc.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Ramine de vazut cam cit fotbal a mai ramas in Ionita II, dupa un an de stat pe bara, si in ceilalti 2 ani nu prea a avut multe meciuri arata mai mult ca un fost fotbalist. Ar trebuii sa inceapa la Rapid II in Liga 3, sa nu icurce prea mult in Liga 1

  2. Era firesc sa vină acasă; „cordonul” n-a fost rupt niciodată! Sunt convins că intr-o singură lună va deveni cel mai bun mijlocaș lateral și va reintra în atenția ( unui alt, sper) selecționer! Sper ca băieții sa fie f concentrați pentru ca vom avea un meci greu!!! DOAMNE ajută!

  3. Acum depinde numai si numai de el sa redevina jucatorul care a fost odata.
    Hai si cu Nicky fundas pe partea stanga. E mai bun ca Florica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.