Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae lansează nucleara despre Ben Arfa: „Poate ne vom intersecta”

Hatem Ben Arfa (34 de ani), mijlocașul francez care a jucat la PSG, Olympique Lyon, Olympique Marseille sau Newcastle, a fost una dintre țintele celor de la Rapid în ultimele săptămâni. Fotbalistul cu cinci titluri în Ligue 1 a rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de Bordeaux, iar Rapid a încercat să îl aducă în România. Deși a fost încântat de atmosfera de la meciurile echipei din Giulești, așa cum susține Daniel Niculae, cele două părți nu au ajuns la un acord. Președintele celor de la Rapid spune că are deja „un Ben Arfa” în Giulești, Alex Ioniță (26 de ani), cel care a revenit azi la formația giuleșteană, după șapte ani.

Niculae speră că Ben Arfa va veni totuși

„Ioniță este Ben Arfa din Giulești. Au fost discuții destul de avansate cu el, nu a venit în România. Ar fi fost un jucător pe care îl aduceam pentru suporteri, pentru spectacol. Ben Arfa mai poate juca o perioadă lungă la cel mai înalt nivel. Am discutat cu el, îmi pare rău că nu s-a concretizat acest transfer. La Rapid nu sunt contracte foarte mari, avem contracte bune și plătite la zi. Mulți jucători au venit pentru ce simt pentru această echipă, nu pentru bani.”

„Strategia noastră este diferită, vrem să promitem sume pe care le putem plăti De-a lungul timpului am văzut jucători ademeniți în România pe contracte foarte mari, care însă la final au plecat cu jumătate de sumă. Ben Arfa a fost încântat de atmosfera de la Rapid, dar poate că drumurile noastre se vor intersecta pe viitor”, a spus Daniel Niculae, la emisiunea Liga Digisport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Așa cum era ușor de anticipat, noul Giulești va fi inaugurat abia în 2022, probabil februarie. O întârziere de numai doi anișori. Rezonabilă, la un mare stadion de 14000 de locuri 😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.